Elérhető a harmadik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a harmadik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta - Szifon.com

Két héttel az új rendszerek bétáinak második verziója után az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, és a macOS Ventura harmadik bétáit. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS…

Ma pedig meglepetésre kijött az IOS 16 beta3-nak egy javított verziója 20A5312j build számmal, csak a végén a betű változott g-ről j-re. Legalábbis 12 mini esetében létezik biztosan.

július 11-én, a nyilvános bétákkal egyidőben jött frissített beta 3 a fejlesztői verziókhoz, amit külön ki is emeltünk a nyilvános bétáról szóló cikk elején:

Az Apple a WWDC-n júliusra ígérte a nyilvános, mindenki számára elérhető bétákat. Erre pedig már nem is kell tovább várni, mert a cég ma közzétette tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16 és a macOS Ventura első, nyilvános béta verzióját – és egyúttal a fejlesztői bétákból is kiadott egy-egy frissített buildet az iOS 16, iPadOS 16 és macOS Ventura esetén.

Ja akkor figyelmetlen voltam, mert nem olvastam a nyilvános beta cikket, mivel nem használtam évek óta és elkerülte a figyelmemet ez az infó. De lehet még más is így és talán akkor nem írtam be ide hiába. :roll_eyes: