Elérhető a harmadik iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11, tvOS 18, visionOS 2 és macOS 15 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a harmadik iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11, tvOS 18, visionOS 2 és macOS 15 béta - Szifon.com

Két héttel az előző fejlesztői béták közzététele után az Apple elérhetővé tette az iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11, tvOS 18, visionOS 2, majd két nappal utánuk a macOS 15 Sequoia harmadik fejlesztői bétáját is. A nyilvános béta majd júliusban érkezik. Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket…

annyi kiegészítéssel, hogy a macOS Sequoia beta 3 egyelőre késik, de mivel az összes béta is magyar idő szerint eleve nem este 7-kor érkezett, így valószínűleg csak idő kérdése, és megjön a Sequoia új buildje is.

Másnak sem megy az ikon állítás ami a 18-ban újdonság, v csak nálam rakoncátlankodik? (12mini) nekem a teljesen sötéten maradt .
A “sütőt” mintha kiszerelték volna belöle így elsőre úgy tűnik

Sziasztok, esetleg tudja valaki hogy a beta 3 alatt müködik az OTP app ?
Köszönöm

O, nem kellene mukodnie?

@DeTam gond nélkül működik.

@Czo talán valamikor korábban volt vele gond béta esetén, de már X éve nem volt ezzel baj.

Köszönöm a választ. Igen régebben elkövettem azt a hibát hogy valamelyik bétát feltettem a fö telefonra és az otp app megnyitáskor össze is omlott minden esetben. Azóta nem töltöttem le bétát.

Ah, ilyenkor semmi para nincs, hasznalod a masik eszkozon addig a par oraig/napig/hetig, amig meg nem szerelik. Elofordul az ilyen.

közben ma végre megérkezett a macOS Sequoia beta 3 (24A5289g) is.

1 kedvelés