Elérhető a hatodik iOS 12.3 béta

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/11/elerheto-a-hatodik-ios-12-3-beta/

Mindössze három nappal az előző build után az Apple tegnap este elérhetővé tette az iOS 12.3 hatodik fejlesztői bétáját. A többi szoftverhez nem érkezett új verzió. Az iOS 12.3 beta 6 a changelog tanúsága szerint elsősorban azt a hibát javítja, ami a béta telepítését akadályozta meg egyes esetekben korábbi iOS-verziókról való frissítéskor. iOS 12.3 beta…

#2

Szerintem semmi értelme nincs ezeknek a cikkeknek! A 90%-ban az van írva, hogy nem ismertek az újdonságok…

#3

Nem értek egyet teljesen. A cikk addig hasznos, amíg újat közöl le. Az újdonságok utáni rész viszont szeritem is felesleges.

#4

a bétás cikkek közzétételekor általában ez a helyzet, mert az Apple késve teszi közzé a changelogot. ezért nincs más, mint feltenni, és végignyomogatni, ami után frissítjük a cikket HA vannak észrevehető újdonságok. ezek viszont nem mindig vannak. ezért is van a cikkben, hogy ha felfedeztél valamit, írd le hozzászólásban, hogy azt utána át tudjuk emelni a cikkbe.

1 Like
#5

az újdonságok utáni részek a rendszeresen feltett kérdések miatt vannak ott. amikor nem voltak ott a bétás cikkekben ezek a részek, folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket tették fel a hozzászólók, ezért egyfajta kényszerűség.

ugyanez a helyzet a letöltési linkekkel, amikor kivettük őket, akkor többen jelezték, hogy hiányzanak a cikkből. pár nappal ezelőtt pont ez volt egy hozzászóló problémája.

sosem fogunk tudni olyan cikket közzétenni, ami maradéktalanul megfelel majd mindenkinek, elvégre mindenki elvárása más. itt mi próbálunk egyszerűen minden lehetséges kérdést előre lefedni, megelőzendő azt, hogy újra és újra ugyanazokra kelljen válaszolgatni.

2 Likes
#6

Sziasztok azt szeretném megtudni ,aki tudja telepíteni a 16F5156a oprendszert az Publik béta vagy fejlesztői béta?és aki erre tudja frissíteni az majd 06.03án frissül neki béta profil 12-13-ra? Köszönöm.

#7

ha nyilvános bétát használsz, és nem látsz frissítést, akkor még nincs új nyilvános béta build, majd lesz. az iOS 13-as bétához elképzelhető, hogy új béta profil kell majd, de ez kiderül aznap.

#8

Köszönöm a választ ezt tudtam telepíteni ami most jött ki beta 6 .ota frssítésel.