Elérhető a hatodik iOS 13, watchOS 6 és tvOS 13 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/08/07/elerheto-a-hatodik-ios-13-watchos-6-es-tvos-13-beta/

Majdnem másfél héttel az ötödik fejlesztői béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13, a watchOS 6 és a tvOS 13 hatodik fejlesztői bétáit. Az iOS 13 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető, mert a beta 2 óta már van hozzá béta profil is; a watchOS 6 beta 6 szokás szerint az…

Én megvárom a végleges kiadást, de kíváncsi vagyok, hogy ebben a bétában már benne van-e az “Átkeverés” opció az alap Zene app beállításai között. Ha fent van valakinek jelen béta verzió, akkor örülnék ha megírná…:blush:

volt szó arról, hogy lesz ilyen opció?

Sokan szeretnék (a netes fórumok láttán). A Winampnak már 18 évvel ezelőtt sikerült, az Apple pedig ha még 2019-ben sem teszi lehetővé az már nem kicsit lesz ciki…

a netes fórumok pont mindegyek az Apple szempontjából. ha szeretnéd, vegyél fel róla feedbacket, az eljut a címzetthez is. feedback / feature request hiányában nem valószínű, hogy maguktól kitalálják, hogy beletegyék, vagy van oka, hogy miért nincs benne.

egyébként a beta 6-ban sincs ilyen opció.

Biztos vagyok benne, hogy az évek során (világszerte) már rengeteg felhasználó küldött erről visszajelzést, én csupán csak egy kérdést tettem fel azokhoz, akik már az iOS 13 bétát használják. Jelenleg Deezert, Spotifyt hallgatok ha Streamingről van szó és nem a saját gyűjteményemről. Mindkét platformon (természetesen) elérhető az említett opció. Köszönöm a választ!

nincs benne ilyen opció a beta 6-ban, frissítettem a válaszomat. plusz egy feedback erről az Apple felé csak megerősíti azt, hogy szükség van rá. ha sokan így gondolják, hogy biztosan más már jelezte ezt feléjük, végül jelzik összesen csak mondjuk huszan, az meg az Apple számára azt mutatja, hogy elenyésző az, akinek erre szüksége van, így nulla lesz a prioritása a dolognak.

“így nulla lesz a prioritása a dolognak” <—-Ez elég szomorú… (ugyanakkor MacOS-en van prioritása [meglepő módon] ).

A kamera még mindig zajos fotókat készít, mint a korábbi betakban?

Mindig zajos képeket készített bétától függetlenül.

Az Xr/Xs nem.

Engem az zavar még mindig, hogy 6S-en bedobálja a billentyűzet bal szélére az emojiknál a memojikat is… Minek? Miért nem lehet kikapcsolni? 6S-en nincs is helye ezeknek. Idegesítő nagyon, legalább is számomra. :man_shrugging:t4::man_facepalming:t4:

2 kedvelés

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem áldás, hogy visszatették 16 lépcsősre a hangerőt. Persze, 34 lépcsővel precízebben lehet állítani, csak amikor jelentős növelést/csökkentést akar elvégezni az ember, akkor dupla annyit kell nyomni a B5-ben, mint korábban.

Ha nyomva tartod könyebb lesz és még nyomkodni sem kell.

Nem tudom észrevette-e valaki, mert én csak most vettem észre, de az 5. public betán a wifi megosztás nem működik 7 Pluson, bluetooth kapcsolaton keresztül, MacBookkal (máson nem próbáltam). Rámegyek a telómra a wifinél, megtalálja a MacBook, 2 másodpercre létrejön a kapcsolat, majd eldobja a MacBook a jelet. Megpróbáltam egy Samsung telefonnal, arra rácsatlakozik a MacBook, és nem dobja el a jelet. Ha usb kábellel dugom rá az iPhone-t a Macre, akkor minden további nélkül megy rajta keresztül az internet. Majd este felrakom az új public betat, és meglátom működik-e azzal.

Délidrájvernek már használható a 6-os? :slight_smile:

Sziasztok! Másnak is eltűnt a Carplay ennél a verziónál? Nem értem :frowning:

Köszöni szépen megvan és jól van nálam. :slight_smile:

konkrétan eltűnt a menüből IS
Iphone 7 :frowning:

nincs esetleg letiltva a Képernyőidő alatt a korlátozásokban?