Elérhető a hatodik iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 és tvOS 14 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/25/elerheto-a-hatodik-ios-14-ipados-14-watchos-7-es-tvos-14-beta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 hatodik fejlesztői bétáit, a macOS Big Sur esetén pedig várhatóan holnap érkezhet meg az újabb build. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint…

Public beta is toltheto mar.

Nálam a Big Sur Beta 5-el naprakész, nem jelent meg frissités

igen, mert ahogy a cikk is írja, az vagy a többi bétához képest pár órával később, vagy pedig ma várható, ahogyan a beta 5 is el volt csúszva 1 nappal.

Jogos! A bevezetőn csak áttgörgettem… Remélem végre a parallels 16 menni fog…

Nekem az irat sem dobja fel:)

Mi vaaaaan?

Nem látom az Irán a 6os betat a telefon látja az óra viszont nem valamiért újra le töröltem és vissza tetszem
A béta profilt de úgy sem. Asszony órája sem látja a telefon meg igen

jah hogy óra :smiley:

Igen az! Egyszerűen nem látom a frissítést akármit is csinálok eddig nem volt gond

A publikus beta-kal sem megy olyan mint az Erste app? Ha valaki tudja, ne tartsa magában az infót. Please!

nincs különbség a fejlesztői és a nyilvános béta között ilyen szempontból sem.

Köszi szépen! Akkor sajna ez nem fog felmenni az SE-re. De az hogy nem fut az app, nem az erste app hibája? Csak mert az OTP app simán minden beta-n remekül fut.

De, a bank hibája. Ugyanakkor védhető is az álláspont, mert ha a hivatalos indulásra megcsinálják, akkor joggal mondhatják, hogy bétát nem támogatnak.

Egyébként ha hibajegyet adsz fel például az OTP-nek, akkor ők is mossák kezeid ha kiderül, hogy béta OS-en futsz (been there done that).

Nekem úgy tűnik, hogy a billentyűzetet se látod :sweat_smile:

1 kedvelés

Most tanul írni a kolléga, elnézzük neki :smiley:

Sejtettem, köszi! Bár pont az OTP-vel nincsen ilyen problémám, velük más van :roll_eyes:
Viszont így elég nehéz valós körülmények között használni egy beta-t, mert ugye ez lenne benne az egyik lényeges szempont, hogy a mindennapokban hogyan is viselkedik, de most a bank appok miatt tartsak másik telót magamnál? Vicces kicsit.

Bocsánat otan nem dobja fel az új betat eddig nem volt vele gond. Leszedték a béta klienst és vissza publikisat szedek! Ios 14 lejött az órára nem látja valamiért és a verzió a régi! Mit csináljak?

mire gondolsz “béta kliens” alatt? nincs kliens, béta profil van. mit értesz az alatt, hogy “az iOS 14 lejött az órára”? az órán fent van az órához tartozó béta profil?

Az órára és a telefonra is feltettem a béta profilt és a telefonra is a mindenki számára elérhető helyről. A telefonra simán felment a béta 6 az óra meg nem ír ki semmit csak h napra kész pedig ki be kapcsolatam leszedtem a profilt visszatettem de semmi:(