Elérhető a hetedik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a hetedik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta - Szifon.com

Az Apple este 7-kor elérhetővé tette az iOS 15, az iPadOS 15, watchOS 8 és a tvOS 15 hetedik béta verzióit. A macOS Monterey esetén augusztus 11. óta nem érkezett újabb build. Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit,…

Úgy látom az alsó “lapsor” dizájnja az itt sem változott…
Ami két bétával ezelőtt volt az sokkal jobban tetszett!
Kár hogy ez nem opcionális…

Mennyire használható hétköznapokban van valami nyűg vele?

Miért frissítenél rá (már is)?

Már az első béta óta használom.
Nekem nem volt vele semmi gondom. Talán az elsőben még több volt a nem lefordított szöveg, de nem emlékszem említésre méltó problémára.

Csak engem zavar hogy még mindig nem lehet egy gombnyomással bezárni a futo appokat?

@szanyizoli de miért zárogatod be őket? ezzel teljességgel magad ellen dolgozol, a következő megnyitásuk sokkal több erőforrást igényel, mintha békén hagynád, és így még az akkumulátort is jobban terheled. amit a multitasking listában látsz, azok az appok nem feltétlen futnak ténylegesen a háttérben, az iOS befagyasztja őket. ha az akku merülésétől tartasz, akkor az alkalmazásfrissítés a háttérben opciót kell kikapcsolnod. (meg letörölni a Facebook appot.)

erről bővebben:

1 kedvelés

Nekem csak a Raiffeisen app nem megy, de au gyakorlatilsg megjelenèse òta ilyen, csak a stabil környezetben hajlandò müködni…

1 kedvelés

Ugyanezzel szivok en is…nincs ra semmi megoldas? :laughing:

nincs. a Raffeisennek kéne javítania. de ez már korábbi béták esetén is így volt.

Felraktam az iPadre hát mit is mondhatnék a Home screen botrányosan sz@r, lehet ti már megszoktátok de nekem nagyon fáj hogy a baloldali widget sor mellett csak 16db ikon fér el az eddigi 30db helyett. Pont elfértem eddig egy képernyőn ezt most már nem fogom tudni megcsinálni :frowning: (És nincs digitális óra többet)
A másik ami azonnal szembejött, hogy a külső bill gyors settings ablaka a jobb alsó sarokban kitakarja a dolgokat (Pl facebook messenger :+1:) és ugyan át lehet rakni a bal alsó sarokba ahol a legtöbb progiban semmi olyan nincs amiért kár lenne de az első képernyő váltás után visszarakja a jobb sarokba. Igen megy mindenről feedback de hát na… :sleepy:

Nem tudom kinek hogy van, de nálam mind a teló (12mini) mind az óra (series4 LTE) jobban merül mióta ez van fent, azonos körülmények között.

Safariban bekapcsolom a könyvjelző sávot belépkedek a kedvencekben a megfelelő mappában található könyvjelzőhöz kiválasztom és csak úgy tudom a könyvjelző sávot kikapcsolni ha vissza ballagok a legelejére és minden egyes alkalommal oda vissza kell menni???

Megjött az app frissítése.

hi-he-tet-len!