Elérhető a második iOS 13.2, iPadOS 13.2, tvOS 13.2 és a harmadik watchOS 6.1 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/10/elerheto-a-masodik-ios-13-2-ipados-13-2-tvos-13-2-es-a-harmadik-watchos-6-1-beta/

Alig több mint egy héttel a legutóbbi béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.2, iPadOS 13.2 és tvOS 13.2 második, valamint a watchOS 6.1 harmadik fejlesztői bétáját. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A macOS Catalina esetén még nem érkezett béta a 10.15.1-ből. iOS 13.2 beta 2…

Remélem ebben már a 4G-nél történő térerő problémákat orvosolják. Mert viccesnek tartom, hogy amióta frissítettem a 13-ra azóta ha 4G-re rakom a telefont akkor van, hogy fél napig nem volt térerő. Most kéntelen vagyok 3G-n használni. Apple azt mondta sok embernek gondot okoz és állítólag javítják ebben a verzióban

ez könnyen kiderül, ha felteszed ezt a bétát. mivel nekünk nem produkál ilyen hibát egyik készülékünk sem, így nem tudjuk tesztelni ezt.

Sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy a 2017-es MacBook airemhez mivel tudom csatlakoztatni a 11prot? Kábelre gondoltam, mert ugye ez usb c-s,de a macbookon nincs ilyen bemenet? Most vegyek egy régebbi kábelt is???

Dettó. Hívás után eldobálja magát…

Vagy kabelt veszel masikat vagy atalakitot a jelenlegihez, vagy felturod a fiokodat hatha van benne regebbi kabel. Nekem van egy fiokom folosleges kabelekkel, mert valamiert minden egyes keszulekhez adnak tok foloslegesen egy kabelt.

Sziasztok,nekem assistivetoch nal duppla koppintas balakok bezarasa masnal is nem
Működik vagy csak neha ios 7.

Nem érteni magyar kerik fogalmaz új.

1 kedvelés

Sziasztok!

Ma egy 11 Pro Maxra feltettem az új bétát és lehet, hogy nem lehet kikapcsolni a telót? Lezárni tudom, de hosszan nyomva nem adja a kikapcsolás lehetőséget…:frowning: Ugye nem teló hiba!!!

Köszönöm!

ugyanúgy lehet, ahogyan eddig. egyszerre nyomva tartod a hangerő növelése és a bekapcsoló gombot. ez az iPhone X megjelenése óta így van.

Okksa köszi!SE-ről váltottam…nem tudtam…!

na akkor nem csodálom, hogy meglepett, SE-ről ez elég nagy váltás volt. :slight_smile:

Igen!;)Féltem tőle és még félek a méret miatt de nagyon adja!:))

Viszont az előbb a telórol akartam válaszolni Safarin keresztül, de mindíg lecsúszott a hozzászólok lehetőség és nem sikerült elküldenem:( Ez akkor hiba?

Ezt most Air-ről tudtam küldeni. Miután frissítette magát az új Catalina bétára…:slight_smile: