Elérhető a második iOS 13.4, iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 és macOS Catalina 10.15.4 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/02/19/elerheto-a-masodik-ios-13-4-ipados-13-4-watchos-6-2-tvos-13-4-es-macos-catalina-10-15-4-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.4, az iPadOS 13.4, a watchOS 6.2, a tvOS 13.4 és a macOS Catalina 10.15.4 második fejlesztői bétáit. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk. iOS 13.4 beta 2 és iPadOS…

Sziasztok!

Sajnos a frissítés óta azt a hibát tapasztalom, hogy nem működik a kártyás fizetés ( Apple pay). Esetleg valakinél elő fordul ugyan ez a hiba? :confused:

@csak1nick próbáld meg a fizikai kártyával a fizetést. ha azzal sem működik, akkor a bankodnál lesz a hiba. ha a fizikai kártyával működik, akkor nézd meg, mi a helyzet, ha visszateszed a nem béta verziót. ha úgy már működik, akkor vegyél fel róla hibajegyet:

Melyik bank? Mert amúgy nálam működik ugyanúgy, mint korábban.

Sziasztok, két kérdésem lenne, Erste app működik-rendesen, illetve valaki próbálta már, hogy a Carplay-ben milyen újdonságok vannak?

A CarPlay-ben én az égvilágon semmit nem vettem észre.

Köszi! Pedig valahol mintha olvastam volna, hogy abban is volt valami újdonság.

OTP. És maga a kártya működik, és pénz is van rajta természetesen :smile: de Apple payben nem tudok vele fizetni.
Ha vissza rakom hivatalos frissítést viszont megy. Úgyhogy én küldtem egy hiba jegyet. Csak így kénytelen vagyok használni a rendes kártyát és magamnál hordani amit nem szeretek :sweat_smile::laughing:

Annyi újdonság van, hogy most már a 3 elemű főképernyőn (balra térkép, jobbra fent naptár jobb alul pedig a médiavezérlők), a 3rd party navigációs szoftverek (Waze, Google Maps) is beülhetnek, ha megcsinálják hozzá a fejlesztést.

Meg állítólag új a híváskezelő képernyő, de nekem azon nem tűnt fel semmi.

Kipróbálnád, hogy mi történik akkor, ha csatlakozva vagy CarPlay-hez el van indítva egy navigáció és közben egy weboldalt felolvastatsz.
Mert nálam ez elég cifra jelenleg (iPhone X, 13.3). Az történik, hogy a navi hangja megy a CarPlay-en, a weboldal felolvasás pedig a telefon hangszóróján.