Elérhető a második iOS 13.6, iPadOS 13.6, watchOS 6.2.8, tvOS 13.4.8 és macOS 10.15.6 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/09/elerheto-a-masodik-ios-13-6-ipados-13-6-watchos-6-2-8-tvos-13-4-8-es-macos-10-15-6-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.6, az iPadOS 13.6, a tvOS 13.4.8 és a macOS Catalina 10.15.6 második fejlesztői bétáit. A watchOS esetén végül június 10-én érkezett meg az új build. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságokkal folyamatosan frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.…

De jó lenne ha sidecar nem lenne ennyire instabil, piszok komoly wifin és 2020-as eszközökön! :crazy_face:

Frissítettük a cikket, időközben megérkezett a watchOS 6.2.8-hoz is a második fejlesztői béta build.

Címet?

milyen címet?

Már semmilyen címet :grinning:

Érdekes, hogy az Általános/ Infó menüpont alá bekerült a garanciális/ jótállási információ az eszközről. :wink::+1:

az már nagyon régóta ott van, az iOS 12.2-vel érkezett:

A Watch-al vissza lehet térni végleg a beta-król a hivatalos verzióra?

töröld le a béta profilt, és a következő hivatalos verzióval tudsz majd visszatérni. vagy szerviz, és az Apple visszateszi a hivatalos verziót.

Köszi, akkor megpróbálom majd az elsőt.

Mennyire érdemes béta rendszert használni telefonon és órán napi használatra?

az órából csak fejlesztői béta van, ami esetén ha bármi hibába belefutsz, azt addig el kell viselned, ameddig nem jelenik meg a hivatalos verzió – vagy adhatod le több napra szervizbe, hogy kiküldjék az európai szervizközpontba a szoftver visszaállítására. iPhone-on viszont a kábeles kapcsolat miatt bármikor vissza tudod tenni a hivatalos verziót.

hogy mennyiben érdemes bétát használni, az mindig viszonylagos, adott bétától is függ. nyilván azért béta, mert még vannak benne adott esetben súlyosabb hibák is. az Apple emiatt azt írja, hogy ne használj bétát napi használatú eszközön.