Elérhető a második iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1, és a nyolcadik macOS Monterey béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a második iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1, és a nyolcadik macOS Monterey béta - Szifon.com

Egy héttel az előző béták után az Apple ma este 7-kor elérhetővé tette az iOS 15.1, az iPadOS 15.1, a watchOS 8.1, a tvOS 15.1 második bétáit, majd pár órával később végül a macOS Monterey esetén is megérkezett az immár nyolcadik build. Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új…

A watchOS-t leírtad. :slight_smile:

köszi, javítva!

megjött a nyolcadik Monterey béta is

2 kedvelés

Ez uj a betaban mert eddig nem volt vagy ne vettem eszre

Tegnap frissítettem a iOS 15.1-re és ma már nem működik a WhatsApp. Próbáltam a nyelvet angolra állítani, de úgy sem indul el. Van tippetek? Köszi!

iOS 15.0-ban is volt. :wink:

Az érdekes mert ezzel megy angolul, az előzővel nem ment semmi féle nyelven.

A 15.0 betával ment még. Azzal a MyRaiffeisen nem ment. Na az meg megy most a 15.1 betával…

Igen de a 15.1-nek ez a második beta-ja és arra utaltam, hogy az elsővel nem ment, de ezzel megint, igaz csak angolra állítva.

1 kedvelés

Na közben kijött a WhatsApp frissítése és most már működik angol nyelvre állítva (a magyart továbbra is kidobja). Köszi!!!

És, hogy lehet előhozni?

Azt tudja valaki, hogy az eddigi gyakorlat helyett miért lett a diktálás bonyolultabb a watchon? Eddig csak rányomtam a válaszra, most meg még meg kell nyomni a mikrofont is külön,
. Állandóan elfelejtem, és újra kell diktálni. Évek óta bevált és egyszerű volt, nagyon nem tetszik. Valaholbe lehet állítani? Kösz.

szerintem sem egyértelmű, de ha oda böksz, ahová írnál (iMessage input box), akkor fülel, és mondhatod.

Elvileg a 15.1-ben jön a HomePod mini-hez/HomePod-hoz a Lossles/DolbyAtmos. Van valakinek már tapasztalata ezzel?

Sziasztok

Frissítettem a telefonom erre a bétára és azóta nem csörög ki a telefon amikor hívnak csak rezeg meg nagyon nagyon halkan hallod a csörgést :slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face: iphone xs
Ráadásul asszony telóját most frissítettük neki is elnémult a csörgés és csak rezeg :slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face:
Tudja valaki mi történt ?
Segítségeteket előre is köszönöm

egy béta esetén bármi előfordulhat, az Apple ezért is emeli ki, hogy ne tedd fel napi használatú készülékre. nézd meg, hogy a Fókusz funkciónál milyen beállítások vannak, hogy nem ott van-e letiltva valami. ha nincs, akkor tedd vissza a nem béta iOS 15-öt.

1 kedvelés

Control Centerben van egy ful ikon (Hearing), arra rabokve megjelenik. Ha nem latod, akkor a Control Center beallitasaiban add hozza es utana.

Hát ez az, eddig ilyen volt. Most rábökök, következő képernyőn ki kell választani a mikrofon gombot. Csak ekkor indul a diktálás.