Elérhető a második iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a második iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta - Szifon.com

Nem egészen két héttel az első béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 15.4, az iPadOS 15.4, a watchOS 8.5, a tvOS 15.4, és a macOS Monterey 12.3 második bétáit. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS 15.4 beta 2…

Beta 1-hez kepest szarnyal a telefon sebessegben.

A múltkorinál említett túlfogyasztás is helyreállni látszik.

Amúgy én is észrevettem hogy gyorsabb lett :slight_smile:

Maradjunk annyiban, hogy szánalmas az, hogy ennek a szenny 15-ös iOS-nek 3 frissítése sem oldotta meg az autók zömének gyári fejegységének állandó eldobálgatását sőt egyáltalán nem foglalkoznak vele, holott rengeteg kinti fórumon írják, hogy a probléma valós és rendkívül kellemetlen.
Azóta a telefon/óra kombó a vitrinben van mert használhatatlan!
Még szerencse, hogy készenlétben van ezekre ritkának nem mondható helyzetekre egy Galaxy Note 9.
De sebaj - foltozgassanak olyan biztonsági réseket amiket a világon összesen 3 ember tapasztalt!
Vicc!

Na akkor problem solved. :slight_smile:

Itt mindegyik keszulek mindegyik autoval…

mert ezek a fórumok semmit nem érnek, az Apple valószínűleg nem foglalkozik velük. ellenben ha mindenki, aki ezeken a fórumokon leírja, hogy ez meg az a gond, felvenne róla hibajegyet, és akkor rengeteg hibajegy árasztaná el az Apple-t, akkor annak sokkal nagyobb hatása lenne. plusz minden egyes újabb frissítés megjelenése után frissíteni az adott ticketet, ha még mindig nem jó. én így szoktam csinálni, és ha X időn belül semmi reakció nem érkezik, akkor újból beleírok, hogy újra és újra feldobja nekik a rendszer.

de addig, ameddig a többség nem nyit róla tényleges hibajegyet, hanem bármi külső, nem az Apple által üzemeltetett oldalon háborog bármin, annak csekély eredménye lesz.

adott esetben pedig még a fejegység gyártója is hunyó lehet az ügyben.

ha mindössze 3 embert érintett volna, akkor az ugyanúgy nem hiba, mint ahogyan bármi, amiről nincs hibajegy. nyilván nem 3 embert érintett, hanem bárkit, aki az adott szoftververziót használta, épp ezért adtak ki frissítést, ami javította.

Na igen, csak hát divat lett mindenért az Apple-t hibáztatni ahol szerepel egyik eszköze és valami nem kóser.

Hát, nem tudom, hogy ez mennyire releváns ide, mert egyelőre csak tapogatózás folyik, de nekem az utóbbi egy-két napban elkezdtek eltűni fájljaim az icloudból, egymástól független mappákból, kiterjesztésre való tekintet nélkül.

Ügyfélszolgálaton nem tudtak túl sokat segíteni azon kívül, amit alapból el lehet érni az icloud felületén. Most megváltoztattam a jelszavamat és bízom benne, hogy ez segít, de nem kaptam fenyegető üzenetet sem, hogy ha fizetek, visszaadják a fájlokat, szóval nem értem mi lehet. Egyéb biztonsági mentésem nincs, én a felhőre gondoltam eddig úgy, mint biztonsági mentés.

Okozhat ilyet egy ios beta verzió?
Valaki járt már hasonlóképpen?

A felho nem biztonsagi mentes. A tobbfaktoros bejelentkezes ugye be van kapcsolva? Igen, okozhat ilyet beta verzio (az barmit okozhat). A letorolt fileok kozott sem talaltad meg?

Sehol nincs egyelőre. Most sikerült egy magasabb szintű supportot elérnem, ahol kicsit le is csesztek a béta miatt :slight_smile: Most visszarakom a kiadot verziót és utána még akármi is lehet (talán megszánják nyomorúságomat).

Egyre sanszosabb, hogy a béta gányolt be. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen problémát is okozhat, lefagyásokra, újraindulásokra, lassulásra, stb. fel voltam készülve, de erre sajna nem.

No majd megírom, hogy mi lett.

sajnos béta esetén bármi, és annak az ellenkezője is előfordulhat, ezért sem javasolja az Apple napi használatú készülékre feltenni. ha a letörölt fájlok között nincs, akkor remélhetőleg csak valami bug, ami miatt nem mutatja őket –– viszont attól függetlenül a weben ilyenkor is látszódniuk kellene.

Sajna nem bug, hanem a 15.4 béta valamilyen ámokfutása történt, amit még a felső support sem tudott orvosolni. Elég sok értékes fájlom veszett oda, de most legalább már nagyon tudom, hogy mennyi vesztenivaló lehet egy bétában és mennyire fontos a több biztonsági mentés. Köszi a válaszokat!

tehát valami bug, máskülönben nem történik ilyen.

Tegnap megjöttek a 3.-ik béták