Elérhető a második iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a második iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta - Szifon.com

Két héttel a WWDC22 nyitó keynote-ja után az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, és a macOS Ventura második bétáit. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS 16 beta…

1 kedvelés

Gyorsabb lett határozottan a beta 1-hez képest (tudom, attól nem nehéz).

Na igen és talán jobban bánik majd az akkuval is, az emailek is visszatérnek normál kerékvágásba, stb. A Whatsapp megint azt csinálja magyarul, mint az IOS15 elején, csak angolul fut.

Reméltem, hogy javítják, de nem.
iPhone 8 Plus-on ha nincs kikapcsolva az automata elforgatás és bármi elfordul a homescreen “lefagy” (az óra ikon mozog, minden használható ugyanugy csak az ikonokra nemlehet rányomni). Eddig csak magán a homescreenen történt ez (ugye a 8plusnak még elfordul az egész) de mostmár ha nincs automata elforgatás DE youtubon ha kirakom teljes képre a videót az ugye elfordul és ugyanaz történik mint amiket leírtam.:joy: Nembaj majdcsak kijavítják, béta még, küldtem is nekik hibajegyet. Ezeket leszámítva minden szuperebb mint volt, tényleg gyorsabb reszpontivabb, sőt 8 Plusson is vannak mostmár a csillagászati hátterek is! Igaz akadoznak de vannak​:smiley:

Neked legalább fut a Whatsapp…mindegy,addig Viber lesz, mert amúgy minden más app működik. (y)

A beállítás menüben menj oda az app-hoz és a nyelvet állítsd angolra akkor elvileg mennie kell utána.

Kösz szépen, nem hittem volna hogy csak ennyin múlik :grin::call_me_hand:

Nincs mit, a 15 elején ugyan ez volt és valaki kitalálta ezt a megoldást, azóta bejön amikor a whatsapp renitenskedik. :slightly_smiling_face:

Ti hogy tettétek fel? Én tegnap letöltöttem a. 16 ipsw fájlt és nem tudtam felrakni. Lehetséges hogy a 15.6 béta profil megléte miatt nem tudta felrakni a 16-ot?

miért IPSW-vel próbálod? fent van a béta Xcode is? a készüléken lévő béta profil nem számít az IPSW-nek.

1 kedvelés

Nincs fejlesztői profilom. Hogyan működik ez az Xcode ? Valami leírást tudnál hozzá? Mert tesztelném a 16-ot meg nem is nagyon használok hivatalos verziót csak bétákat

Ezt igy plane nem ertem. Fejelsztoi beta erheto el, nem a publikus beta. Ha se Xcode, se Developer accountod nincs, akkor miert nem varod meg a publikus beta verziot?

Szerinted miért akarom most felrakni? Mert nem bírom kivárni hogy kijöjjön. Na és erre voltam kiváncsi hogy hogy lehet felrakni mert nem bírtam elképzelni hogy akinek fel van itt rakva azoknak mindnek van fejlesztői felhasználója?

de miért nem a béta profilt töltöd le? honnan szedted le az IPSW-t?

Az ipsw-t azt a cikkből volt linkelve. A béta profilra meg azt írta hogy érvénytelen béta profil.

a régi beta profile-t azt töröld mindenképp mielőtt a 16-hoz valót feltolod és azután ha fent van simán OTA jön majd a friss 16beta

nem kell letörölni, egyszerűen felülírja.

Hát ez már lehet, nekem volt régebben az egyiknél ha jól emléxem, nem akart feltelepülni az új beta profile, mert a régi ott figyelt. Azóta mindig előbb törlöm a régit, utána tolom csak fel az újat, biztos ami biztos alapon. :slightly_smiling_face:

Basszus sikerült. Valószínű a béta profil kavart be. Mert még fent volt a 15.6-é addig nem engedte fel a 16-ét. De megoldódott. Köszi szépen a segítséget.

fura, mert nekem ugyanígy fent volt a 15.6 miatti profil, de egyszerűen felülírta a 16-ossal. na de mindegy, a fő, hogy sikerült.