Elérhető a második iOS 26, iPadOS 26, watchOS 26, tvOS 26, visionOS 26 és macOS 26 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a második iOS 26, iPadOS 26, watchOS 26, tvOS 26, visionOS 26 és macOS 26 béta - Szifon.com

Az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 26, iPadOS 26, watchOS 26, tvOS 26, visionOS 26 és macOS Tahoe 26 második bétáit. Felfedeztél valami újdonságot, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS 26 beta 2 Az új build verziószáma 23A5276f. Miért nincs béta profil vagy IPSW letöltési link a cikkben? Egyrészt az Apple…

Kíváncsi leszek a Siri-t javították-e vagy hagyták csendben, mert hiába állítottam bármire is, nem akart válaszolni a Hey Siri-re és így vezetés közben nehéz volt hívni bárkit, ahogyan eddig, de megoldható volt kis macerával. 13mini-n

vettél fel róla hibajegyet, jelezted az Apple felé?

Azt jól látom hogy a betaban nincs olyan opció hogyha egyszer kivalasztottam az elején a liquid glass nézetet nem terhetek vissza a klasszikusra?

mármint mire gondolsz? az ikonok megjelenésére? mert azt ugyanott tudod állítani, ahol az elején: rányomsz egy ikonra hosszan, Edit Home Screen (főképernyő szerkesztése) opció, bal oldalt fent Edit (szerkesztés), aztán Customize (testreszabás).

a rendszer megjelenése az az iOS 26-tal kezdődően minden esetben az új lesz, nincs olyan, hogy azt vissza tudnád állítani, ezt nem is lehetett választani az elején sem.

akkor valamit félre néztem mert biztos hogy volt egy opció a megjelenésre amikor lefrissült az új os26-ra de akkor az valami másra vonatkozott de már nem emlékszem mi volt az pontosan.