Elérhető a negyedik iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1, és a tizedik macOS Monterey béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a negyedik iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1, és a tizedik macOS Monterey béta - Szifon.com

Egy héttel az előző béták után az Apple ma este 7-kor elérhetővé tette az iOS 15.1, az iPadOS 15.1, a watchOS 8.1, a tvOS 15.1 negyedik, és a macOS Monterey tizedik bétáját. Az újdonságokról hamarosan új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!…

Csak úgy dobálja le-fel a. Vodafone hálozatot. Max 3g-m van semmi több. Az sem folyamatos.:rage:🥲:rage::rage:

Cserébe műxik megint magyarul is a whatsapp. Jó csak vicc volt. A cserébe volt a vicc, mert tényleg megint használható, akit esetleg érdekel.

Szabad tudni milyen készüléken?
11prom van, inkább nem frissítem még le, mobilnet nélkül megáll a home officeom.

Miért nem használsz SIM kártyás routert? Nem eszi az akkut sem utána a telódon.

miért teszel fel bétát? pont ezért béta, mert azon bármi előfordulhat.

Nem azért de a 15.0.X-öt se nagyon szabadna stabilnak nevezni. Persze egyet értünk, hogy az a neve de én azért tettem fel a “Bétát” mert a 15.0.X egy rakás …
Amúgy a Messages sokkal stabilabb az általam ismert hibák javításra kerültek. Safariban mindig ki és bekapcsolható (1 kattintással) a könyvjelző sáv. Az Apple Magic Keyboard használatából eredő bug (Messages-ben) szintén javult.

ez oké, de béta esetén felesleges csodálkozni bármin is.

Otthon minek? Telefon töltőn van, akkut nem eszi semmi.
Van vodafonos mifi router, de a sebessége messze elmarad az iphone mögött. A megbízhatóságáról nem is beszélve.

Jó én routerről beszéltem, nem játékszerről, pl egy mikrotik routerboard, stb. De Te tudod mit használsz, csak javasoltam egy jobb megoldást.

Gondoltam. Nekem ez így jelenleg kényelmesebb, mert a ho lehet akár a Rómain, vagy akár a szentendrei dunaparton is. Otthon van egy Asus AC1750-es router vezetékes voda/upc üveges nettel, de a szolgáltatás színvonala kritikán aluli. Egészen addig jó a net, amíg nincs használva. Amint forgalom van rajta, random időközönként megszakad egy percre. Többször be lett jelentve, ki is jöttek megcsinálták, de ugyanolyan sz@r. Úgyhogy maradtam a mobilnetnél ami teljesen stabil.

Ja így már vágom, az nem szolgáltató, hanem szivató. Mindenki köpködi őket, kevés kivétellel, a Digi ami eddig még jó, meg T, a többiről nincsen személyes tapasztalatom. Meg hát vannak a kicsik sokfelé, de ott is egyre több a nem profi sajnos.