Elérhető a negyedik iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 és macOS Sonoma béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/07/25/elerheto-a-negyedik-ios-17-ipados-17-watchos-10-tvos-17-es-macos-sonoma-beta/

Három héttel a harmadik fejlesztői béták közzététele után az Apple elérhetővé tette az iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 és macOS Sonoma negyedik bétáit. Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS…

1 kedvelés

13 mini mindjart felgyullad tole. Eddig se voltak hidegek az eddigi betak de ez tulmutat mindenen.

2 kedvelés

Az Inteles, 13"-as MacBook Pro-m 5-10 perccel a beta3 telepitese utan makkant meg, alaplapcsere lett belole :smiley: remelem, itt semmi hasonlo nem lesz :smiley:

2 kedvelés

Akkor most ezt nem kellene eröltetnem? (12mini+watch4) :thinking:

Nalam Xs Maxon nem tunik rosszabbnak. Sott, lehet, hogy placebo, de mintha rovidebbre lennenek veve az animaciok, igy mintha, pattogosabb lenne.

Köszi szépen! Majd ma napközben kiderül, kinek milyen és akkor este majd feltolom, nem égető a dolog, a beta3 is jól funkcionál.

Engem továbbra is az érdekelne, hogy javult-e az óra fogyasztása?

1 kedvelés

fél napja sem érhető még el, mégis hogyan vársz erről érdemi információt? :slight_smile:

1 kedvelés

A beta3 problemamentes volt ebbol a szempontbol (S4LTE), 8-kor leveve a toltorol, jelenleg 93%-t ir toltottsegnek. Szerintem, ezzel sincs baj.

Ha jól rémlik az elő betak kb zabálták az aksit gondolom az fel napnal mar jól látható :upside_down_face:

Mar multkor is irtam (beta 1-nek), de ugy latszik nem olvastad, tok oke. Nekem nem merul jobban mint nem betaval.

Tegnap este toltottem 87%-ra, most van 56-on.

nekem nem zabálta érdemben az akkut egyik béta sem. egy frissítés nem ér véget azonnal a készülék felbootolása után, egy csomó dolog történik még a háttérben.

A melegedéssel mi a helyzet nálad? Csak mert tolnám fel a 12 mini-re.

miért kell másra hagyatkozni, aki eleve teljesen másképp használhatja a készülékét, mint te? csinálsz egy mentést, felteszed az iOS 17-et, kipróbálod, látod, hogy milyen, és ha nem tetszik, visszateszed az iOS 16-ot, és visszaállítod a frissítés előtti mentésből az adataidat. kizárólag a saját készülékeden kipróbálva fogod megtudni, hogy a saját készülékeden, a saját környezetedben mit produkál. mindenki más véleménye, tapasztalata irreleváns.

Igen részben igazad is van, csak nem szeretek feleslegesen dolgozni, főleg hogy most perpillanat az időm is kevés.

a másokra való hagyatkozás a felesleges, hiszen csak akkor lehet releváns bármi, ha valaki pontosan ugyanúgy használja az ugyanolyan készülékét, ugyanazokkal az appokkal, beállításokkal, mint te. ilyen pedig nem lesz, ezt csak te magad tudod kipróbálni.

Tudom ezt mindet, csak remélni mertem, hátha vki még rám dob egy üzit neki milyen is a 12 minin v hasonlót. Én meg ha neki is bibis akkor elnapolom egy ráérősebb napra.

@Jadeye -al ertek egyet, a hasznalat modja mas. De nem fazok mikor hasznalom. :wink:

Cserebe CarPlay kozben normalis, eddig ez volt para…

Tudom, közben beizzítottam egy másik gépet és mentettem és feltettem és nem meleg már, csak közben sütött kicsit. Nálad mikor-mitől hősugároz?

1 kedvelés

Jött frissítés az iOS 17 beta 4, és iPadOS 17 beta 4-hez.