Elérhető a nyolcadik iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 és tvOS 14 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/09/elerheto-a-nyolcadik-ios-14-ipados-14-watchos-7-es-tvos-14-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 nyolcadik fejlesztői bétáit. A macOS Big Sur esetén cikkünk közzétételéig nem érkezett újabb build. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de új cikket teszünk közzé, amint napfény…

Az Apple tv-n még mindig nem 4k a yt, eléggé elhúzza a google érdekes.

WatchOS 7 beta 8 még nem tölthető (legalábbis nálam), Apple watch series 5, dev profil.

Nekem egy órája már fent van!

nekem gond nélkül megjelent már este 7-kor, le is töltődött az órára, de még nem volt időm töltőre tenni, hogy települjön is.


IMG_5957

Miképpen lehet végleg megszabadulni a news widget-től? Nálunk ugye nem elérhető az Apple news és hiába törlöm, 10 perc múlva magától visszateszi a widget képernyőre. Egy nagy fekete téglalap ráadásul.

Ha már szóbakerült az Apple News, annak mi az oka, hogy itthon nem elérhető?

Nálam az akkumulátor marha gyorsan megy le! Olyan mintha az órát követné. iPhone 11 pró max és Apple Watch series 5.

ezért is béta, de érdemes ilyenkor elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

Szóval a harmadik törlés után nem jött vissza a news widget. Nálam remek az üzemidő iphone 11 pro max. Akkumulátorom néztem, jelenleg 94%os. Igaz én tiszta telepítéssel raktam fel a béta 8at. Most lesz pont egy éves a készülék 20án.

Elfektetve nektek is bekúszik a képbe a widget?(pl DIGI TV app)…

Nem nekem hibatlanul mukodik