Elérhető a nyolcadik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a nyolcadik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta - Szifon.com

Az Apple este 7-kor elérhetővé tette az iOS 15, az iPadOS 15, watchOS 8 és a tvOS 15 nyolcadik béta verzióit – a macOS Monterey esetén pedig még tegnap, augusztus 30-án érkezett meg a hatodik béta. Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog…

Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy ezt vajon használja bárki az Apple-nél akinek van pozíciója? Ha igen az érdekelne miért nem borította még rá az asztalt a programozókra? (lehet a home office mentette meg őket)

Mi az nagy probléma vele? Nálam eddig ahogy látom javult az elődhöz képest az akku használat. Igaz a gyorshívás parancsok még mindig nem mennek

Én is kiváncsi lennék, hogy mi a baj vele. Ugyanis az ios7-től használom a bétákat mindennapi használatra. Van hogy az akkuidő kicsit keskenyebb és pár dolog nem “fullos”, de könyörgöm bétáról beszélünk. Nem hiszem, hogy asztalt kellene borítgatni. De ez csak az én magánvéleményem…

Pontosan! Mivel beta-k ezért ugye nem ajánlják napi használatra, de simán használhatóak voltak, igen csak kevés kivételével. Pont azért is használom napi használatban, hogy ami bibi van vele az előjöjjön már a beta alatt, max ha nagy a gáz előkapom a jól bevált SE-t és kicsit visszafogottabb tempóban ugyan de minden műxik azon is. Eddig nem volt rá szükség.
Programozókra az asztalt nem a beta-k miatt hanem sok más miatt kellene az én olvasatomban ráborítani. Sok olyan van amit még használni lehetne amennyiben benne lenne, de nincsen, vagy nem igazán felhasználóbarát módon és sokkal jobban is dolgozhatnának együtt az órával, bár az sok esetben az app fejlesztők sara.

Safari könyvjező használat önmagában megérne egy asztal borítást ha a listat akarom használni 5 lépés ből megvan a link és újabb 4 hogy amig olvasok ne látszodjon a könyvjelző lista. De ha csatlakoztatom a magic keyboard-ot akkor a settings buborék a jobb alsó sarokban kitakarja pl messengerek kis kezelő ikonjait es persze átrakható balra de az első képernyő váltas után visszamegy jobbra. Ha használod a billt amugy rendszeresen elszál az üzenetek formázása. A home screen kinezete (6x4 ikon) ezzel a hatalamas hezagokkal eleve botrányos de ha megmozditok (visszarakom oda ahol volt) egy ikont akkor a baloldara kipakolt widgetek átrendeződnek jellemően becsúsznak középre és pakolhatom az egészet újra.

ugye ezekről mind vettél fel nekik hibajegyet?

Persze. Angol gyakorlásnak tökéletes.

helyes. akkor már csak remélni kell, hogy figyelembe veszik, és javítják.

Ja hogy Te az iPadOS-re gondoltál! Az lehet hogy rossz, nem tudom nem használom még.

Sziasztok beta 8 nál mőködik valakinek a live text a fényképező módba ? Iphone 12 minin nekem megy:/

Settings - Camera - Live Text engedelyezve van?

Még ilyen lehetőséget sem ad, pedig volt az első beta-kban, valahol útközben elveszett a nagy sietségben.

Szia nincs ilyen lehetőség. Első 1-2 betába volt .Qr kod van csak. Neked működik?

Persze. Van is ilyen kapcsolóm.

Ez az utolsó beta? Nálam nincsen ilyen a 12mini-n Vagy létezik hogy csak angol nyelven használva jön elő?

Szerintem csak angolul mukodik ez.

Köszi! Már megint szivatják a más nyelven használókat, sejtettem. Az elején ment ez magyarul is, a szöveg az szöveg, nem vágom mit is kell ennyit variálni ezzel.

A felismeres pontossagat fenyevekkel javitja, ha szotarak es ilyen-olyan nyelvi helyessegellenorzok is bevetesre kerulnek.

Japp, tesztből átraktam magyarra és eltűnt az opció.