Elérhető a nyolcadik iOS 16 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a nyolcadik iOS 16 béta - Szifon.com

Még kerek egy hét sem telt el az előző béták után, de az Apple már elérhetővé tette az iOS 16 nyolcadik fejlesztői bétáját. A többi szoftver esetén cikkünk közzétételéig nem volt elérhető újabb build. Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel az új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami…

Hi!
Egy ideje keresem, hogyan lehet a Lokátorban
az “Otthon”-t áthelyezni? Illetve helyeket elnevezni?
A tárgyaknál és az eszközöknél nekem nem sikerül. A személyeknél renben, ott tudok a helyeknek nevet adni.

“Otthon”-t áthelyezni?
Hová akarod helyezni? Nem inkább átnevezni?

Apple Maps-ben tudod az otthonod címét szerkeszteni és áttenni máshova, vagy ha a névjegyedbe (a saját kártyádon) beírod a címet otthoninak.

a jelentős helyek kapcsán, ami például az egyes automatizálásoknál vagy helyalapú értesítéseknél tud fontos lenni, számít, hogy hol vagy otthon.

Az csak a személyekre hat.
A tárgyak és az eszközök konkrétan ‘lesz@rják’ .
Lakom az egyik utcában , ez van megadva a kártyámon ezt hivja otthonnak a Személyek ‘ fül
a kedvenceim lakhelyét nevezgethetem, a munkshelyemet megadhatom stb. Na ezek nem llátszanak a tárgyak nál és eszközöknél, (ha ott vsn pl a kulcsom a barátomnál nem irja ki csak a cimet, de a ‘személyeknél’ a barátom otthon van kiírja , hogy Ő “Otthon” én ha ott vagyok nekem azt irja “Nála”. DE …! A tárgyaim amik velem vannak nem ezt mutatják csak a címet.
És a csavar! Valahogy (egyszer csak) a barátom címére ráfogta hogy ‘Otthon’ és azóta a tárgyaim és edzközeim ott vannak otthon :joy:, ha hazsmegyek csak a címemet írja ki. Ha ott vagyk és rábökök, előugrik egy ablak fejlécében Otthon megjelöléssel, bárhol másutt vagyok és rábökök a térképen az eszköz vagy a tárgy fúlön a kék pöttyre azt irja a fejléc (helyesen) ‘Nálad van’

…De a barátomnál ragaszkodik az Otthon’ megjelöléshez és sehol nem tudom ezt kitörölni/megváltoztatni/felülírni. Azt meg végképp nem értem hogy az a cím hogy lett Otthon. Sose laktam ott és sehol nem adtam meg lakcinek azt a címet.

De áthelyezni!
sajnos rossz cimre jelölte be az otthonomat, nem tudom hogyan. ezt szeretném javitani.