Elérhető a nyolcadik iOS 27, iPadOS 27, watchOS 27, tvOS 27, visionOS 27 és macOS 27 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a nyolcadik iOS 27, iPadOS 27, watchOS 27, tvOS 27, visionOS 27 és macOS 27 béta - Szifon.com

Az Apple elérhetővé tette az iOS 27, iPadOS 27, watchOS 27, tvOS 27, visionOS 27 és macOS 27 nyolcadik bétáját – emellett érkezett macOS Tahoe 26.7 Release Candidate 3 (25G227) illetve macOS Sequoia 15.8 Release Candidate 3 (24H22) is. Felfedeztél valami újdonságot, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS 27 beta 8 Az új…

Más is tapasztal olyat, hogy IOS-en nem jelzi az App store, hogy jelentek meg frissítések a telepített alkalmazásokhoz? Csak, ha belépek az app store-ba és kiválasztom, hogy appfrissítések ott látszik, hogy mik frissíthetőek.

hol kellene jelezze?

Az App Store ikon jobb sarkában piros buborékban a daradszám

ja értem. ha engedélyezted az appok automatikus frissítését (ezek alapján igen), akkor nem lesz badge az ikonon, hiszen minek, mert frissülnek maguktól az érintett appok, ha van hozzájuk frissítés.

az automatikus frissítés magától fut, és bár azt nem írja le az Apple, hogy milyen gyakran, de jellemzően 24 óránként.

Ezt a mostani rendszerben hol tudom megnézni, hogy nem-e lett véletlenül bekapcsolva?

Ahol a korabbiakban :slight_smile: Settings → Apps → App Store → App Updates

de miért gond, ha be van kapcsolva, és nem kell foglalkoznod a frissítéssel, mert megcsinálja automatikusan?

Közben megtaláltam, de nagyon köszönöm!Szeretek manulálisan pepcselni vele:))))Be volt kapcsolva, nem tudom hogyan, de kikapcsoltam és utána már rendben volt

mert alapértelmezetten bekapcsolt állapotú.