Elérhető a watchOS 6 GM, azaz a kiadásra szánt változata

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/11/elerheto-a-watchos-6-gm-azaz-a-kiadasra-szant-valtozata/

Egy nappal az iOS 13 GM közzététele után után az Apple elérhetővé tette a watchOS 6 GM, azaz kiadásra szánt változatát is. Az új verzió a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthető az érintett készülékeken, akár magán az órán, akár az iPhone-on a Watch appban. watchOS 6 GM A GM build verziószáma 17R575. Újdonságok Ha találtál valamit,…

Ezen hol tudom biztosra, hogy GM?

Series 2-re nem érhető el - az ön szoftvere naprakész.

mivel hivatalosan még nem jelent meg, így nem kérdés, hogy ez a GM.

a Series 1-re és 2-re valamiért eleve később jelenik meg majd maga a watchOS 6 is, így könnyen lehet, hogy ezeken a GM is később lesz majd csak elérhető.

koszi, akkor mar rakom is fel, ha ez nem a BETA :slight_smile:

minden bétának minősül, ameddig hivatalosan nem jelenik meg. a GM, ahogyan a cikk címe is írja, a kiadásra szánt változat, amit adott esetben még módosíthat az Apple a hivatalos verzió megjelenéséig.

Series 3 sem dobja fel!

Bocsi de te nem olvasol? Ez egy GM verzió ami még mindig béta csak ez már kiadásra szánt verzió ami még változhat, majd ha hivatalosan megjelenik akkor feldobja.

Sziasztok, GM telepítés óta nincs hang ( watch 4 ) már minden beállítást próbáltam telón, órán is csak rezeg hangszórók némák.Valakinek hasonló probléma vagy valami segítség. Köszi

Nekem nincs ilyen gondom, telepítsd esetleg újra az órát. Állítsd vissza, és újra kapcsold össze a telefonnal. Ha még nem tetted meg indítsd újra.

Sziasztok, egy kis info az új frissítésről hátha nem veszitek észre: elérhetőek az új watch face-ek viszont az alkalmazásban nem látszanak csak akkor tudod beállítani ha az órán próbálkozol :smiley:

Igen, már olvastunk róla, egész jók lettek!

Ezt a cikket olvasd el, ha nem tudod, mi az a GM-verzió, illetve hogy miért nem feltétlen jelenik meg nálad az ilyen verzió a Szoftverfrissítés menüpontban! :sunglasses:

Arról lehet tudni valamit hogy a watchos 6 tal majd megkapja e még több ország az ekg t ?

én nem emlékszem, hogy lett volna szó ilyesmiről.

2 egyszeru szamlapott kapott a series 3. A zaj app kimaradt. Igazabol a zaj applikaciot vartam nagyon es pont kimaradt. Erthetetlen hogy miert.

mert azt csak a Series 4-től tudják az órák.