Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/01/elerheto-az-elso-ios-13-5-5-ipados-13-5-5-es-macos-catalina-10-15-6-beta/
Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.5.5, az iPadOS 13.5.5 és a macOS Catalina 10.15.6 első fejlesztői bétáit. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk. iOS 13.5.5 beta 1 és iPadOS 13.5.5 beta 1 A build verziószáma…
frissítés után (Catalina) ezeket törölhetem? kösz
“Áthelyezett elemek”
megnézed, mi van benne, és ha nem kell, vagy eleve a kukában van, akkor nyilván törölhető.
Mitől lehet, hogy macOS 10.15.5 van a 2017-es Air gépemen fejlesztői béta profillal és nem adja fel a 10.15.6 bétát?
Viszont megjelent a tvOS 13.4.8
Esetleg valakinek erre ötlete?Köszi előre is!
töröld le a béta profilt, indítsd újra, töltsd le újból a profilt, próbáld újra.
Megcsináltam de továbbra sem dobja fel:((
biztosan fejlesztői bétát aktiváltál rá?
Eddig is az volt…
Vagy létezhet, hogy most fizettem elő a Malwarebytes vírusirtóra és az fogja meg?
nehezen hinném. nem igazán lehet ehhez köze.
Nem értem! Eddig ugyanezzel a profillal megjöttek a fejlesztői béták, de most nem…Esetleg valakinek bármi ötlet pluszban?Nagyon köszönöm!
töltsd le frissen a fejlesztői központból.
Korábban is volt hasonló helyzet, de akkor vírus volt a gépen! Akkor nem dobta fel a frissítés lehetőséget. Létezhet, hogy most is ez a helyzet és esetleg a Malwarebytes nem találja meg?
Most meg derült égből a beta 2-őt feldobta…nem értem…
hát mert közben az megjelent, ahogyan azt a friss cikkünkben is írtuk.
Igen persze láttam!Csak eddig nem dobta fel ugye az elsőt azt hittem valami para van,ezen rugóztam egy ideje…De akkor nem értem hogy nálam hogy hogy átugrotta az elsőt?
hát ezt passz. valami anomália volt, aztán legalább akkor most ezzel a verzióval ez megoldódott.