Elérhető az első iOS 13.7 és iPadOS 13.7 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/26/elerheto-az-elso-ios-13-7-es-ipados-13-7-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.7 és az iPadOS 13.7 első fejlesztői bétáit, amellyel okoztak egy kis felfordulást is pár külföldi oldalnál, mert volt, akinek béta profil nélkül is feldobta a készüléke, noha közben az Apple fejlesztői központjában elérhető információk révén végül egyértelművé vált, hogy ezek valójában csak béták egyelőre. A szoftverek a megszokott…

Ez nem béta, hanem GM verzió. Állítólag nem minden ország kapja meg, de egy ios 13 béta profillal azonnal lejön nálunk is. Most raktam fel, mert van benne egy rakat bugfix is. Semmilyen plusz Feedback app nincs benne és verzió számban sincs plusz bármilyen plusz betű. A béta profile 13-hoz elérhető még, Google második találat és egyből adja is fel a profilt telepíteni. Konkrétan ios 13 beta profile keress rá.

de, béta. láthatod a screenshotot a fejlesztői központból a cikkben.

A gm is oda rakják:) Ettől függetlenül semmilyen feedback app nincs benne. Tippelek, néhány nap és ugyanez a build megy ki nyilvánosba is, de nálunk nem. A leírása angol nyelvű volt és nem magyar. Máskor magyar szokott lenni. A szoftver természetesen teljesen lokalizált.