Elérhető az első iOS 14.2, iPadOS 14.2, watchOS 7.1, tvOS 14.2, és a hetedik macOS Big Sur béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/18/elerheto-az-elso-ios-14-2-ipados-14-2-watchos-7-1-tvos-14-2-es-a-hetedik-macos-big-sur-beta/

Nincs megállás a tesztelők számára: az Apple elérhetővé tette az iOS 14.2, az iPadOS 14.2, a watchOS 7.1, a tvOS 14.2 első, illetve a macOS Big Sur hetedik fejlesztői bétáit. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de új cikket teszünk közzé, amint napfény derül…

ios 14 eddig nekem nagy :poop: … visszatenném a 13-at, de az órán is 7 van… szóval szívás

Hát mert fejetlenül frissítettél, már megbocsáss. Ha nem tudod mit kapsz, de azt meg igen, hogy az ój OS órára kerülése után nincsen visszaút, ellenben a régi watch OS-sel menne a 14 is. óra is, akkor hova volt a nagy kapkodás? Nem baj jó példa ez másoknak legalább, hogyan ne tegyék ha ne mtudják milyen is a 14-es IOS

Már megjelenik az OTA frissítés is. Jó nagy darab lett lehet benne sok minden, szinte vagy nem is szinte egy új IOS is lehet akár.
Amugy meg hogyan is van ez? A 14.1 elveszett a ködben? Vagy nem figyeltem és megvolt? :roll_eyes:

mindig frissítek… a bugokat úgysem írják oda… (+ valakinél van, valakinél nincs… = fos)

nem értem, ugyanez volt korábban is, a köztes verziókat szépen kiadta az Apple béta nélkül. senki sem kötelezi őket arra, hogy minek kell nevezzék a következő bétát. annak nevezik el, aminek akarják. ez a számozás azt jelenti, hogy hamarosan megérkezik majd a 14.1 is, várhatóan épp az új iPhone-okkal.

Konkrétan az óra frissítésére értettem a meggondolatlanságodat, vagy hívhatjuk elsietésnek is.
Én mindig fel szoktam tenni az első beta-któl kezdve már juniusban és lesz ami lesz alapon vizsgálom mit kapunk majd. De ezt amikor frissítek vállalom is és ha nem jó viselem, majd javítják előbb utóbb. Max egy óra problémám lesz belöle, legfeljebb váltok az újabbra és kész.
Ja az androidnál is ez van, így a lehetséges alternatíva csak annyival jobb, hogy ott visszatehető bármikor a régi cucc, de akarom-e, vagy váltok ott is másik telóra az a kérdés.

Azért, ne a felhasználó legyen már a hibás, hogy kap egy új szoftvert és azzal nem működik a készüléke rendesen, de amúgy @rihekopo79 szerintem nem ide akart írni hanem általában az ios 14 alá. Vagy @rihekopo79 a bétára gondolsz, csak mert ez a cikk Béta szoftverről szól.

1 kedvelés

nem béta, a “végleges”

azért androidhoz ne hasonlítsuk… annyira “bugos” (használhatalan) soha nem lesz az iOS

Minden eszközöm merül mint a fene ios 14 és ez a béta alatt is (iPhone 11 pro és iPhone 7) is. Percenként mennek le szinte a százalékok. Tiszta telepítés, semmi iCloud mentés visszaállítás sincs. Sötét mód is be van kapcsolva. Amikor megy a Safari valami horror a fogyasztás.

1 kedvelés

Megjelent a Big Sur béta 8!:slight_smile: