Elérhető az első iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3 és tvOS 14.4 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/12/16/elerheto-az-elso-ios-14-4-ipados-14-4-watchos-7-3-es-tvos-14-4-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14.4, az iPadOS 14.4, a watchOS 7.3 és a tvOS 14.4 első fejlesztői bétáját. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de vagy frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk. A macOS Big Sur esetén cikkünk közzétételéig nem érkezett új béta. iOS 14.4 beta…

Hát nem tudom ennek a frissítésnek a rovására írható-e a dolog, de a zárképernyőn nem kapcsolnak a lámpa és a kamera kapcsolók!? Azaz kísérletezem vele közben és azt tapasztalom, hogy amennyiben mikor rányomok az ikonra és közben kicsit elcsúszik az ujjam akkor kezdi csinálni és utána nem lehet kikapcsolni az adott dolgot, csak megint trükközve hogy már direkt elcsúsztatom. iPhone 12mini.

vegyél fel róla hibajegyet. felesleges elméleteket gyártani, minek mi az oka, hiszen béta. ha hibát tapasztalsz, jelentsd, erről szól a béta. ne tegyél fel bétát, ha ilyesmiken meglepődsz.

Az azért ugye nem baj hogy meg mertem kérdezni? Csak mert igen meglepő mint hiba és nem az hogy egy beta-ban van hiba. Nem gyártok elméleteket, csak leírtam hogy nalam hogyan jelentkezett, ahogyan már ezt itt többen is megtették a múltban és gondolom ezután is fogják hiszen ezért is van cikk a beta-król is.

ha bétát használsz, és a telepítése után nem működik valami, akkor az a béta rovására írható. veszel fel róla hibajegyet, és majd talán a következő bétában javítva lesz.

Attól hogy én most vettem ezt észre még lehet a hiba régebbi is és akár előzőkben is jelentkezhet, csak mivel én is elég ritkán használom onnan ezeket a funkciókat, hát nem feltétlenül bukik ki rögtön, így meg hogy némileg random jellegű is, még kisebb az esélye szvsz. Akár még lehet én nyomom rosszul, mert közben elmozdul picit az ujjam és csak abban a hiba, nem is beta-ban. Pont emiatt is kerdeztem rá itt.
Lehet csak rosszul fogom és azért nyomok rosszul :crazy_face: (i4 antenna gate)

UI:
Igen el kell ismernem én voltam a béna, mert nem hogy elromlott hanem javítottak rajta. Ahogy emléxem az eddigi IOS-ekben elég volt egy pillanatra az ikonra tapintani és kapcsolt is, volt is hogy véletlenül kapcsoltam be valamelyiket 1x - 2x, most meg ha ezt teszem akkor semmi, hanem rajta kell tartanom az ujjamat ahhoz hogy kapcsoljon. Persze lehet annyira ritkán kellett hogy rosszul emléxem. :crazy_face:

Nincs már force touch amivel gyorsan be tudnád kapcsolni, maradt a hosszú nyomás.

A zárképernyőn a két ikon FT-os volt? Bár a 12-n már nincsen akkor lehet azért lett ennyire más a dolog?
Akkor köszi megint okosabb lettem kicsit :grinning:, egy probléma kilőve