Elérhető az első iOS 14.7, iPadOS 14.7, watchOS 7.6, tvOS 14.7 és macOS Big Sur 11.5 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az első iOS 14.7, iPadOS 14.7, watchOS 7.6, tvOS 14.7 és macOS Big Sur 11.5 béta - Szifon.com

Mindössze kettő nappal az RC-verziók után az Apple már elérhetővé is tette az iOS 14.7, az iPadOS 14.7, a watchOS 7.6, a tvOS 14.7 és a macOS Big Sur 11.5 első béta verzióit. Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk. Felfedeztél valamit, ami eddig…

Sziasztok! Most már rendszeres, most is, hogy xs-en a letöltés 6 óra, xr-en 16 perc. Miért?

A választ köszönöm! Most még 2 óra, xr-en 6 perc.

erre szerintem senki nem fog tudni választ adni, de ha ugyanazon a készüléken tapasztalod ezt folyamatosan, függetlenül az adott béta verziójától, akkor azon a készüléken lesz a probléma is.

Milyen érdekes, mikor tavaly az iOS 13-nál kijelentették, hogy új programozási (fejlesztési) módot vezetnek be az iOS 14-hez, hogy könnyebben és gyorsabban tudják javítani a rendszert és nem akarnak annyi verziót kihozni mint a 13-ból kijött, erre lassan több lesz mint a 13-ból. :rofl::rofl::rofl:

Na hát azért mert még fejlesztés alatt áll az új programozási rendszerük :crazy_face:

ameddig sokan úgy bétázgatnak, hogy soha nem jeleznek semmi, egyébként általuk is tapasztalt hibát, addig ez valószínűleg így is marad. plusz a különféle 0-day hibák javítása nyilván eleve plusz dolog.

Ugye vágod, ha akikre gondolsz nem beta-znak akkor sem jeleznének semmit mert nem is vennék észre, a nem használt beta szoftvereken, azaz ez nem lehet érv erre.

Érdekeset tapasztaltam most az előbb, ugyanis az órám (series4 LTE) nem állt át 22.-ére csak némi nógatás után. Sosem láttam ilyent egyik órámtól sem eddig, remélem csak 1xi dolog volt.