Elérhető az első iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1, és a hetedik macOS Monterey béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az első iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1, és a hetedik macOS Monterey béta - Szifon.com

Mindössze egy nappal a hivatalos verziók megjelenése után az Apple ma este 7-kor elérhetővé tette az iOS 15.1, az iPadOS 15.1, a watchOS 8.1, a tvOS 15.1 első, és a macOS Monterey hetedik bétáit. Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel.…

Aki Whatsapp-ot használ annak nem ajánlott, mert még angolul sem akar elindulni ezzel. (12mini)

én azt nem értem, hogy eleve miért használ valaki WhatsAppot. az elmúlt évek során folyamatosak voltak vele az adatvédelmi problémák, amióta meg felvásárolta a Facebook, inkább hagyjuk is.

3 kedvelés

Sajnos vannak olyan win user ismeroseim, akikkel csak whatsappon tudom tartani a kapcsolatot. :man_shrugging:t2:

ilyen erővel lehetne Facebook Messengere is, annak egy fokkal kevésbé problémásabb a helyzete. (a Messengerhez sem kell már régóta Facebook profil.)

Svájcban a 16-64 év közötti internetfelhasználók 86%-a!! Whatsapp felhasználó :slightly_smiling_face: A legtöbb felhasználóval rendelkezik. Engem is rákényszeritettek 1 évvel ezelött mert ezek nem akarnak máshogy kommunikálni :slightly_smiling_face:

Igen nálam is van pár delikvens akik vmi megfoghatatlan oknál fogva nem hajlandóak mást használni, pedig sokáig próbálkoztam sokkal jobbakat az orruk alá tolni, de mindhiába. Sajna ilyen szitukban csak az okos enged …, a megoldás.

Megerősítem, Nèmetországban ugyanez a helyzet, szinte mindenki Whatsappot használ :wink::man_shrugging:t3:

Pedig ott van a Signal és ha vki jobban anonim akar maradni ott a Zangi, hogy csak kettőt említsek a sokból ami jól használható. Aki titokban akar teljesen maradni az meg használja a Threema-t és ezek mindig működnek is eddig legalábbis.

Szerintem nem tudsz teljesen Facebook profil mentesen regisztrálni a Messengerre.

Tavaly akartam messengert és pont, hogy már kell hozzá fb (legalábbis csak fb profillal engedett volna regisztrálni). Az meg nekem sosem volt, nem is lesz. Így marad a whatsapp, amit meg azóta használok amióta létezik kb.

@bencehornyak @pAnk megeszi a penész őket, ez korábban lehetőség volt, elég volt csak egy telefonszám hozzá, de akkor ezt megszüntették.

Facebook nélkül a Messenger kb használhatatlan, mert a Messenger alkalmazásban még profilképet se lehet cserélni… Szerintem a Facebook mentes időszak csak beetetés céljából volt elérhető egy ideig, mert ha jól rémlik elég hamar megszűntették.

Igen, volt egy időszak, amikor lehetett, de “sajnos” így nekem is maradnak az egyéb alternatívák…

Én is 28 helyen elmondom de nem hallgat senki…

Ezt meg, mert ha rákattintok a linkre rögtön ott a válasz, hogy nem lehetséges. :slightly_smiling_face:

igen, pont ezért linkeltem, hogy megszüntették.