Elérhető az első iOS 16.4, iPadOS 16.4, watchOS 9.4, tvOS 16.4 és macOS Ventura 13.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/02/16/elerheto-az-elso-ios-16-4-ipados-16-4-watchos-9-4-tvos-16-4-es-macos-ventura-13-3-beta/

Három nappal az iOS 16.3.1, iPadOS 16.3.1, watchOS 9.3.1, tvOS 16.3.2 és macOS Ventura 13.2.1 megjelenése után az Apple már elérhetővé is tette az újabb verziók első bétáit. Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le…

Szoftver frissitésnél lehet választani hogy a developer vagy a public béta verziót akarod e letölteni

Hogyan? Nekem nem adott ilyent és a párom aki public beta-s, neki fel sem dobja a frissítést. Ergo a public nincs is kint még, ahogy nem is szokott azonnal.

Ez a mostani dev béta része

Hú! Ezt hol találtad benne? Csak mert nálam ugyan olyan simán lefutott mint eddig mindig, sehol nem tette fel a kérdést, bár én beta profile-t használok a telón, lehet ott nincsen ilyen?
UI: Na várjunk, mert tényleg belenéztem éés ott van, de így meg nem értem, ha már 1x feltelepítettem a dev beta-t akkor mit is lehet kiválasztani, vagy majd a következőnél választhatok? Ez nem akar kikerekedni a számomra!

értelemszerűen ezt az új funkciót a következő verzióra vonatkozóan tudod majd használni, nem arra, amelyik elhozza magával.

Jó igen csak hajnalban már kicsit nehezebben ment a dolog felfogása, főleg mert ugye félreérthető volt számomra az első megválaszolt bejegyzés. De láttam utána a megjelent cikket az újdonságokról és az helyretette a kétségeket.

Sziasztok! Nálatok rendben van az SMS küldés? Nekem csak az iMessage megy ki, a többi üzenet küldési hibával bentragad. iPhone12

Detto nálam ugyan ez van !!!
Ráadásul ma váltottam e-simre
és most már az i messenger se megy !!!
:rage::rage::rage::rage::rage: