Elérhető az első iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 és macOS Sonoma 14.4 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2024/01/25/elerheto-az-elso-ios-17-4-ipados-17-4-watchos-10-4-tvos-17-4-es-macos-sonoma-14-4-beta/

Az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 17.4, iPadOS 17.4 és tvOS 17.4 első bétáit – majd január 29-én a watchOS 10.4 és macOS 14.4 build is megérkezett, illetve 30-án jött egy frissített build az iOS 17.4 esetén. Az iOS és iPadOS 17.4 több fontos változást is magával hoz az Európai Unióban élők számára:…

tvOS 17.4

mármint? ja látom. :smiley: javítottam, köszi!

watchOS 10.4 és macOS 14.4 muxik

Nekem van megint vmi frissítésem és már fent a 17.4 beta 1 v lemaradtam vmiről?
Más:
a múltkori hibásan kikerült beta óta, nálam windows11 alatt több törlés és újra telepítés után sem látja a rádugott iPhone-okat az iTunes és nem jöttem még rá mi okozhatja. esetleg nem járt még így vki és tudja a megoldást? Pedig akkor azzal csináltam meg.

frissített build jött belőle.

de pontosan mit töröltél? a készülékeket restore-oltad, vagy az iTunes-t? ha utóbbi, akkor kivétel nélkül az összes Apple szoftvert uninstalláltad, majd a gép újraindítása után telepítetted fel újból?

Amikor a múltkor kijött ugye a hibás verzó és nekem benne ragadt az állandó restartban, DFU-ból helyreállítottam ezen a gépen és visszatettem egy mentést, jelszavasat, sajnos csak egy régi volt de zömmel visszakaptam a telót. Ám most akartam készíteni egy új mentést és nem látja a telómat az iTunes és nem csak ezt, hanem egyiket sem. Uninstall és restart, majd megint telepítettem az iTunes-t, de a helyzet változatlan, már a revo uninstallal is megpróbáltam, hogy minden szutymákot amit hagy esetleg az leszedi, de most sem látszik az iTunes-ban iPhone ha összedugom a géppel.
Másik gépen lévő iTunes látja és itt elvesztem, mert ilyennel nem futottam még össze eddig.
Ja az iMazing simán látja, de az ugye free verzió és nem csinál olyan átfogó mentést, mint az iTunes jelszavasa, ha jól tudom. Ja és nem is úgy néz ki a telepítés után, mint a másik gépen, pedig ugyan azt telepítettem mindkettőre :thinking:

iOS 17.4 beta 1

A build verziószáma 21E5184i. helyett van 21E5184k

továbbra is az a kérdésem, hogy:

Kb csak az iTunes amit Apple szoftvert használok, mert ugye az iMazing nem az övék. a Revo Uninstall meg kb mindent is leszed ami kapcsolatos vele, elvileg.
Amit azóta kiderítettem, hogy ha rendszergazda módban indítom akkor minden ok, ha simán mint eddig akkor nem lát Apple eszközt egyet sem, bármit dugok rá kb. Ja rendszergazdaként lett telepítve is és felhasználó fiókkal használom, de a másik PC detto, ergo nem jöttem még mindig rá, mi változott, mert régen is pont úgy használtam, ahogy most nem tudom.

még egyszer leírom: az ÖSSZES Apple szoftvert uninstalláld: Bonjour, Apple Mobile Device Support, iTunes, stb. MINDET. aztán reboot. és utána telepítsd fel újból.

Feladom, indítgatom ezután majd rendszergazda módban mindig, mert nem lett jó úgy sem ahogy írtad, kizárólag elsőre, majd utána visszaállt a “hibás” állapot megint. A megjelenése sem azonos a két állapotnak, más a kezdő képe is.