Elérhető az eSIM a Telenornál az egyes üzleti és flottás előfizetők számára

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az eSIM a Telenornál az egyes üzleti és flottás előfizetők számára - Szifon.com

December 9-én végre a Telenor is csatlakozott az eSIM-et kínáló hazai szolgáltatók sorába, így a Telekom és Vodafone ügyfelei után már a Telenor egyes előfizetői is válthatnak a legújabb típusú SIM-kártyára. No persze azért nem eszik olyan forrón azt a kását: a Telenor esetén az eSIM ugyanis jelenleg csak közép- és nagyvállalati, ATR, illetve üzleti flotta ügyfelek…

Nevetséges. A szolgáltató is és a szolgáltatás is. Erre mondják, hogy inkább maradna csendben.

Teljesen gaz. Az en kapcsolattartomat pl. elhajtottak, mondvan majd jovo ev elejen. Bar lehet nem vagyunk eleg nagyok a tobb mint 10 000-es flottankkal. :joy:

1 kedvelés

én azt nem értem, eleve mi ez a szenvedés az eSIM-en, mármint miért ennyire kínlódás a szolgáltatónak. drágább a kártyakibocsátó díja, mint a fizikai kártya legyártása? vagy előbb még ki akarják szórni a már legyártott kártyákat?

1 kedvelés

Vagy csak szimplán szar a cég? :smiley:

2 kedvelés

Rossz hirek szerint az ugyviteli rendszer nincs ra felkeszitve, allitolag a mostani eSIM kartyakat is papiron adjak ki. Mar ha valaki hozzajut. :wink:

Ha meg azert nem sietik el, hogy ne jarjanak ugy mint a Voda akkor kivetelesen azt mondom, hogy jobb ez igy.

Én csak azt nem értem hogy miért a cégekkel kezdik? Lehet hogy úgy vannak vele hogy a cég az alkalmazottnak ad egy telefont ami már eleve tartalmazza a simet is?

Mert az jobban faj ha lelep 1-2 nagy flotta mint, hogy Marikanak legyen eSIM.

A ceg ahol dolgozom van kb 7000 elofizetes, es minden ceges elofizeteshez igenyelheto 10 db elofizetes (csaladtagoknak, baratoknak, akinek akarja a munkavallalo). Az mar egy szemmel jol lathato mennyiseg penzben es elofizetesben is.

Én is ezt hallottam, hogy postán küldik ki az eSIM-et, kinyomtatva! Ezt a fából vaskarikát, beszarás, de tényleg. Miért nem mindjárt egy plasztikkártyán adják a QR kódot? :smiley:

Németországban van olyan szolgáltató akinek egyszerűen internetről letöltött az applikációját. Beírod az adataidat. Bankkártyás fizetéssel be fizetsz egy hónapot. És már azonnal kapod az eSIM adatokat. Kész. Van mobil telefon előfizetésed mobilinternettel és havonta felmondható. És szerintem Németország semmivel sincs előrébb technológiailag mint Magyarország. Sőt Magyarországon sokkal jobbak a lefedettségi értékek. Nincsenek papírok, nincsenek aláírások és nincsen műanyag kártya se fölöslegesen. 21. század van! Csókolom!

Engem hívtak ha minden jól megy akkor holnap érkezik. Ha valakit érdekel jelezze és megírom a tapasztalatokat.

1 kedvelés

Futár hozza papíron? Dízel motoros kisteherrel? :smiley: Közben meg mindegyik le*opja magát, hogy mennyire zöldek. Képmutatás az egész “zöldség” :slight_smile:

Megérkezett az esim egy A4-es borítékban némi papirral és egy papir alapú esim kártya ami összehajtva akkora mint egy bankkártya. Az iPad elsőre megette érdekes, hogy pin kódot adnak de ezt nem kéri az iPad. Jelenleg No service van a weboldaluk szerint 72órajuk van aktiválni a szolgáltatást.

1 kedvelés

Vicc :smiley:

Közben kiderült a céges ügyintézőnek kell aktiválni és onnan indul a 72 óra… :smile:

És tudjátok, hogy kell neki aktiválni??? Emailben… ez ám a technika…

örülj neki, hogy nem tértivevényes ajánlott levélben kell visszaküldeni egy űrlapot hozzá. vagy faxon. :stuck_out_tongue:

Na közben rákérdeztem az email küldéstől számítva van 72 órájuk.

Na most aktiválták ténylegesen. (5 óra kellett nekik)

Lehet, hogy olvasták a fentieket és “belső égésük” felgyorsította Őket :wink: