Elérhető az iOS 12.1.3, a watchOS 5.1.3, a tvOS 12.1.2 és a macOS Mojave 10.14.3 harmadik béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/01/07/elerheto-az-ios-12-1-3-a-watchos-5-1-3-a-tvos-12-1-2-es-a-macos-mojave-10-14-3-harmadik-beta-verzioja/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1.3, a watchOS 5.1.3, a tvOS 12.1.2 és a macOS Mojave 10.14.3 harmadik fejlesztői bétáját. Az iOS 12.1.3 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.1.3 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése…

Na ez segített, helyreálltak amiket a költözés után (SE-ről Xs-re) nem tudtam működésre bírni és talán az óra fogyasztása is újra a normális keretek közé tér vissza, de az majd csak egy nap után lesz megállapítható.

Hát nem tudom kinek van fent ez a beta, de nálam reggel óta (6:30) 100%-on a watch és 93%-on az Xs. Azt nem hinném hogy ennyire nem fogyaszt az új beta, mert akkor ezt megtartom és nekik is meg kellene! :+1:

Lol :slight_smile: az biztos nem valós, indítsd újra.

1 kedvelés

Erre kiváncsi vagyok mert ha ilyen jo azonnal frissítek! Bár egy restart után megnézném hány % az akku

Megtörtént most az előbb és az Xs 89% bár ma nem beszéltem sokat de minden be van rajta kapcsolva és azért a kijelző volt használva mert írkáltam sokat a főnököm unatkozott a repülőn és ott a wifiről tolta az üziket, watch 98% restart után. De volt már az előzőkkel is hasonlóan jó akkumerülése a watchnak és egyik napról a másikra átesett a ló túloldalára és délutánra tölthettem, pedig előtte hetekig tuti volt. Majd meglátom, meg aki frissít erre a betara szintén leírja gondolom. Ja series1 az óra és nem új.

az órán is a béta van?

Persze, amugy nem is lenne értelme számomra, hogy betaval szórakozom. Nem vagyok fejlesztő, de évek hosszú sora óta és készülékeken keresztül, mindig használom az elsőtől fogva, puszta kíváncsiságból eredően és aki ismer tudja nem szoktam olyanok miatt panasz áradatot írni itt, ami beta szoft. gyanus, hanem kivárom a következőt és eddig ez működött. Ha meg véletlenül annyira hasznavehetetlen lenne az egyik, akkor simán vagy visszugrok egyet, vagy az ucsó hivatalosra megyek amit még aláír a cég. Persze ezek előfeltétele, hogy mindig csinálok aktuális mentést PC-re jelszavasan és az szinte mindent megőriz amit kell.