Elérhető az iOS 12.1, a watchOS 5.1, a tvOS 12.1 és a macOS Mojave 10.14.1 második béta verziója


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/02/elerheto-az-ios-12-1-a-watchos-5-1-a-tvos-12-1-es-a-macos-mojave-10-14-1-masodik-beta-verzioja/

Két héttel az első béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1, a watchOS 5.1, a tvOS 12.1 és a macOS Mojave 10.14.1 második fejlesztői bétáját. Az iOS 12.1 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.1 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent…


#2

Hello, a töltési hibát nem javitoták. Iphone XS Maxon


#3

az itt leírtakat ellenőrizted?


#4

Igen be van kapcsolva. A töltés elindul azt kikapcsol ezt csinálja 10 mpenként. Még rá nem teszem a qi töltöre. Csak ilyen deága telefonál ez hatalmas negativum.


#5

Másik portálon azt írják, hogy a Beta 2 javítja a töltés problémát.
Amit te leírsz az nem stimmel az elhíresült problémára. Abban az esetben el se kezdi a töltést ha a teló 15 percnél többet pihent. Nálad valami más lesz. Próbáltál töltőt és kábelt cserélni?


#6

WatchOS beta: a beta profil letöltésnél feljön az opció watchOS-re is a profil letöltést. Letölt, telepít, újraindul, viszont nem hozza fel és nem is találja a beta verziókat.
Jelenleg 5.0.1 van rajta.
Ez mitől lehet?
Köszönöm a segítséget!


#7

Hello, nem tudom mi a probléma pontosa. De a töltöálványt Apple storeba vettem kb 2 éve az ára olyan 30-40 ezer forint körül volt. Az iphone x rendesen müködött vele a barátnöm 7+ a tökéletesen müködik vele csak az xsp nem müködik.


#8

Én kipróbálnám a gyári töltővel és kábellel mit csinál.


#9

a watchOS-hez ugye a fejlesztői központból töltötted le a watchOS fejlesztői béta profilt, és véletlenül sem az iOS profillal próbálod? a watchOS-ből nincs nyilvános béta, csak fejlesztői.


#10

eSimről van hír ebben a verzióban?


#11

Amikor letöltöttem a beta profilt elötte rákérdez hogy IOS vagy WatchOS, ebböl gondoltam, hogy van nyilvános beta.
Így már oké.
Köszönöm!


#12

nem arra kérdez rá, hanem hogy hová akarod telepíteni a profilt, a telefonra vagy a Watch-ra.


#13

Amikor a watchOS-t választom, akkor telepítés után a telefonon az óra beállításai között megjelenik a beta profil. Mint a telefonnál.


#14

Egyébként mi értelme órára telepíteni az IOS12 beta profilt?


#15

Attól mert az órára telepited az meg iOS beta profil. Nem fog működni.


#16

semmi értelme nincsen az órára iOS profilt tenni. amikor letöltöd a profilt, a készülék azért kérdezi meg, hogy hová akarod feltenni, mert nem tudja, hogy az milyen profil.


#17

5S-re letöltöttem az új bétát,de továbbra is ott a piros 1-es a beállítások ikonon. Másnál is? Esetleg ötlet, hogy lehetne eltüntetni? Előre is köszönöm!


#18

elképzelhető, hogy nem a frissítés miatt van ott, hanem valami Apple ID beállítást nem csináltál meg. de ezt a Beállítások app írja is, ha megnyitod, vagy ha a frissítés miatt lenne ott, akkor a Szoftverfrissítés menüpont sávján lenne ott az 1-es.


#19

Nagyon köszönöm! De belépve a beállításokba semelyik sávon nem jelez 1-est:)))


#20

Köszönöm a segítséget!