Elérhető az iOS 12.1, a watchOS 5.1, a tvOS 12.1 és a macOS Mojave 10.14.1 ötödik béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/22/elerheto-az-ios-12-1-a-watchos-5-1-a-tvos-12-1-es-a-macos-mojave-10-14-1-otodik-beta-verzioja/

Egy héttel az előző béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1, a watchOS 5.1, a tvOS 12.1 és a macOS Mojave 10.14.1 ötödik fejlesztői bétáját. Az iOS 12.1 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.1 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent…

Xrre kint lesz a vegleges.

GM verzió?

Másnak is rossz a Face ID? Most estére lett gázos. Feltettem a jelenlegi update-t és azóta nem oldja fel, plussz újat se tudok csinálni, mert ezt írja…

Köszi !

Jah mármint te bétázol is, akkor valszeg ott béta hiba is lehet, a Face ID-t amúgy sem a felhőben tárolja az Apple. Mondjuk manapság már kinézek bármit a cég részéről, hogy ha valami hiba van akkor nem megy másik szolgáltatás/funkció sem. :slight_smile:

Igen bétázok.
Felraktam, 2-3 órán át jól ment, most este elfelejtett felismerni. Mondom biztosan valami béta hiba. Aztán küldted ezt az infót, Én is arra gyanakszom hogy összeakadt a rendszer. Na mind1. Várok. :hugs:

Végül megjavult? :slight_smile:

Igen, elfelejtettem írni! Tegnap este adtam neki egy is reboot-ot, aztán helyre állt a rend! Köszönöm a segítséget! :smiling_imp:

Sziasztok. Nálam olyan hiba lépett fel hogy a tlelefon csatlakozik a wifihez de nem müködik az internet. Másik eszköz csatlakozik azon megy az internet. Van valakinek ötlete vagy történt hasonlo gond?

a router újraindítását megpróbáltad már?

Sziasztok!

Nekem reggel a telefon Magától ki volt kapcsolva, és semmi életjelet nem mutatott. Felhívtam az Applet-T, és többszöri próbálkozás után hardvere reset után tudtam csak bekapcsolni. Remélem más nem fog így járni, de eléggé aggódtam miatta. iPhone X amiről szó van

béta esetén ez is benne van a kalapban, ezért is béta.

Sziasztok!

iPhone Xs Max készülékem van. Beta iOS 12.1 verziót használok. Két kártya van a készülékben. Egy fizikai illetve egy eSIM. A következő a problémám: - időnként “elmegy”, leáll a mobilnet. A fizikai SIM-en használom. Korlátlan. Egyszerűen leáll. Újra kell indítani a készüléket. Csak akkor indul újra a net. Illetve mai tapasztalat, hogy az SMS (pl.banki) is csak az újraindítás után jött meg.
Javaslat? Valaki tapasztalt ilyet? A hálózati beállításokat már alaphelyzetben állítottam. Nem segített. Naponta legalább egyszer előjön a probléma. Előre is köszi a segítséget.

béta esetén ez igazából bármi lehet, és így nem is nagyon tudsz mást tenni, mint hogy jelzed az Apple felé, mint bug, és remélhetőleg javítják: