Elérhető az iOS 12 nyolcadik béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/15/elerheto-az-ios-12-nyolcadik-beta-verzioja/

Két nappal az Apple által visszavont hetedik iOS 12 béta megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12 nyolcadik fejlesztői bétáját, aminek a feladata elsősorban az elődje esetén tapasztalt akadozások megoldása. Az iOS 12 beta 8 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A nyilvános bétákhoz várhatóan most is pár órával később érkezik az…

Valaki tapsztalt olyat, h amikor felveszem a hívást a hálózatot azonnal elveszíti a telefon, a hívás megszakad kell néhány mp amíg újra lesz aztán tudom visszahívni azta akire ‘rávágtam’ a telefont?

Nálam ilyen még nem volt (vodafone). Viszont az aksi mintha nem bírná annyira (előző béta, iPhone X).

Sziasztok! Van valakinek tapasztalata? Jolmüködik? Gps, akadozás, aksi?

Tényleg szerényebb az akksi idő jóval

Én nem tapasztaltam nálad ilyet :joy:

en olyan dolgot vettem eszre par napja (pb5), hogy iphone 6-on (gondolom ahol nincs 3d touch) billentyuzetnel ha hosszan nyomom a szokozt, akkor tudom mozgatni a kurzort.
igen, tudom, ez 11 alatt is megy 3d touch kepes eszkozon.
de en ennek orulok, hogy vegre nem kell szerencsetlenkedni a kis szerkesztoben. :slight_smile:

1 kedvelés

Ez bejelentett dolog volt, hogy megkapják a kurzormozgatást a nem 3d touchos telok.

1 kedvelés

Nem tudom itunesal telepíteni! Azt írja nem a legfrissebb az itunes, közben pedig, de…

telepítsd OTA segítségével.

Meg volt, de sokkal lassabb és gyorsabban is merül ez mint az ötös, hatos béta.
A legfrissebb iTuneszal, nem engedett egy rendszert sem telepíteni! Ugyan erre a hibára hivatkozva, hogy saját maga nem a legfrissebb… Újra is telepítettem pedig, töröltem minden fájlát akkor sem a legújabb volt…
Ezért vissza tettem egy régebbi iTunes-t a v12.6.0-at. Ezzel már bármelyik iOS-t tudtam telepíteni. Érdekes…

Szerenecsere a régebbi iOS 12 béta verziók is alávannak még írva és így egyből vissza tettem a beta 5-öt.
Ebben volt a legkevesebb hiba, ez volt a leggyorsabb és ezzel bírta legtovább az akkumulátor.
Nem sokára már szeptember! Ehhez képest egyre rosszabb az iOS 12 sebessége. iPhone 5S és 6-on.
Kezdem azt érezni, hogy ez a gyorsabb iOS reklám egy nagy átverés lesz a végére… Erre a hírre még a tudatosan iOS 10-en maradt felhasználók is ráfognak repülni és frissíteni fognak. Még most az első betákkal elhitték, megoldották, hogy gyorsabb a régi Iphone-okon aztán szeptemberben meg a nagy koppanás fog jönni…
De ne legyen igazam! :slight_smile:

Te jóisten, ez a konteó… :man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::man_facepalming:t2::joy:

ez egy béta. nincs mögötte semmi összeesküvés, egyszerűen még nincs kész. ezért béta.

Féléve ugyanígy reagáltál az akkumulátor miatti lassításokról szóló konteókról is? :slight_smile:

jadeye:
Remélem is, hogy összeszedik a rendszert megint mire ki kell adni! Viszont egyáltalán nem elképzelhetetlen ma már semmi.

a lassítás miatti konteókat emlegetők sosem állították, hogy az akku miatt lenne lassabb a készülék, azt állították, hogy azért lassabb szándékosan, hogy ezzel az új készülékre váltásra kényszerítsen az Apple. számukra nem volt elfogadható magyarázat az akkumulátor állapotától függő lassúság, sőt, azt is állították, hogy az is csak hazugság, hiába oldotta meg az akkucsere még azelőtt is ezt a problémát, hogy az Apple kénytelen lett volna elismerni, hogy az akku állapotától függően az iOS visszaveszi a processzor órajelét, ezzel lassabb működést eredményezve.

1 kedvelés

Ismerem a lassítás miértjét, de ez a gyorsabb iOS 12 a régiebbi készülékeken reklám a rendszer fejlesztése közben ki is derülhet, hogy nem fog menni és mégis kevés 1GB ram vagy a processzor és az, hogy nem lehet úgy optimalizálni a rendszert, hogy az jó legyen minden készüléken.
Volt már ilyen a Microsoftnál a W10M-al. Ott is minden WP8-as mobillal lehetett betázni. Aztán a végén ki sem adták gyengébbekre a végleges verziót. :slight_smile: Bár a béták is dög lassúak voltak rajtuk.

De majd szeptemberben kiderül itt mi lesz a sorsa a gyorsabb rendszernek! Nem gyártok összeesküvés elméleteket, csak elgondolkoztam eddig mik voltak.

az Apple-nél nincs olyan, hogy végig bétáztad, majd meg sem jelenik rá, mert akkor már béta sem lett volna rá. ha bejelentették, hogy ez lesz az iOS 12 fő célja, hogy javítson pláne a régebbi készülékek esetén is a sebességen, akkor önmaguk tökönlövése, és marketing szempontból meg katasztrófa lenne az így is már soha semmi nem jó típusú emberek miatt.

jelenleg béta. az utóbbi két béta rosszabb, mint az előttük lévő volt. de épp ezért van a béta, hogy aki kipróbálja, jelentse a tapasztalt hibákat - amire a béta programba való regisztrációkor kötelezettséget is vállal. csakhogy azok többsége, aki felteszi a bétát, nem jelent soha semmit.

3 kedvelés

Maximálisan egyetértek. Az első vagy a második bétánál jeleztem 2 hibát is (zárolt képernyőn apró bugok), ami a következőben ki is lett javítva. Ha már bétázik az ember, akkor jelentse is a hibákat.

Okoskodások közti szünetekben remélem arra is van időd, hogy jelzed a hibákat a feedback app-ban…

2 kedvelés

Sziasztok! Probalnam archivalni a frissen Itunes 12.8-ban keszitett biztonsagi mentesemet, de nem jon elo a funkcio a jobb klikkel. Csak torolni tudnam.
Tud valaki segiteni legyszives?
Koszonom