Elérhető az iOS 12 tizedik béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/23/elerheto-az-ios-12-tizedik-beta-verzioja/

Meglehetősen váratlanul, eltérve a magyar idő szerinti este 7 órás időzítéstől, illetve mindössze három nappal az iOS 12 kilencedik bétájának megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12 tizedik fejlesztői bétáját. Az iOS 12 beta 10 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után, a többi szoftverhez viszont nem érkezett új verzió. Ezzel együtt már…

Hát ebbôl se lesz próba ma már! De már nagyon a vêge felé járnak.
Egy kérdés: a Siri Shortcuts tud majd saját alkalmazásolban betanított utasításra is vagy csak beépített vagy támogatott appal megy?

Ezt asszem a fejlesztők a SiriKittel tudják megoldani.

Lehet, hogy GM változat? Ezt dobálja fel folyamatosan. Beta 10 van fent, nincs új frissítés sem.

Nekem csak egyszer mutatta, ma reggel. Frissítettem és többet nem is láttam.

A GM egy telejs méretű build lesz, ez biztos nem az.

Letöltési linkről 200KB/s?

később ment ki az értesítés, mint a frissítés. ezt még akkor is feldobta, ha mér feltetted az új buildet.

Mostmár jobb!

Sziasztok!

A telefonon mindig a kettővel régebbi béta frissítés jelenik meg az aktuálishoz képest,valamint nemrég az órára (series 1) is telepítettem a bétát, viszont ott egyáltalán nem jelenik meg egyetlen frissítési lehetőség sem.
Valaki tud rá megoldást a rendszervisszállításon és a béta újratelepítésén kívül?

Előre is köszönöm
Gergő

a nyilvános béta számozása eltér a fejlesztőiétől. a tizedik béta a fejlesztőiből van, a nyilvánosból ugyanaz a nyolcadik. a watchOS-ből nincs nyilvános béta, és a Watch-ra külön watchOS fejlesztői profil kell, iOS béta profil nem jó rá.

1 kedvelés

Meglepően jó az akku iphone 7-esen így az első napon. Lehet, hogy ezt már nem is kell majd visszaállítani. :slight_smile:

Akkuidőről tudnátok valami infót mondani?

Köszönöm a választ @Jadeye :slightly_smiling_face:

Átlagos használat mellett 39%-on vagyok most iphone 7-tel, hajnalban vettem le a töltőről 100%-al. Meglepődtem. :slight_smile:

Nálam a Bt mióta a 12 beta-kat használom instabillá vált, az autós fejegységről random leválik és van egy riaszto erzékelő amit a saját app-jában (CarLock) kellett hozzá párosítani és az is hol csatlakozik hol nem, így rengeteg a téves riasztás a telómra.
Más is tapasztalt hasonló Bt problémát?

Bt alapján riaszt a riasztó? :smiley:

Nem, az csak egy ki és bekapcsolásra szolgáló eszköz ami a kocsiban van és mikor kapcsolódik a telefonon lévő apphoz akkor kikapcsolja a figyelést, ha leválik akkor meg bekapcsolja azt. Erről is ertesít push-sal.
Ez egy csendes riasztó ami GPS/GSM egyben. Felhív ha beállítom azt is, így csak push-t küld, amire ugye sztem senki nem kel fel ha alszik. Ha a központ nem látja értesít, rázkódásra értesít, ha leválasztják a tápról szintén, tudja még a motor indításról és helyváltoztatásróli jelentéseket, push v hívás esetleg sms formájában is.
Emellé van bent egy indításgátló ami proximitys

2 kedvelés