Elérhető az iOS 12 tizenkettedik béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/31/elerheto-az-ios-12-tizenkettedik-beta-verzioja/

A mai nap során folyamatosan tapasztalt frissítési értesítés miatt, illetve mindössze négy nappal az iOS 12 tizenegyedik bétájának megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12 tizenkettedik fejlesztői, illetve tizenegyedik nyilvános bétáját. Az iOS 12 beta 12 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után, a többi szoftverhez viszont nem érkezett új verzió. Ezzel…

A beállítás ikonon még mindig ott van a piros egyes.

Hali.Sikerult feltennem a béta 12 ios-t…Watch -nal is megcsinálom ezt a profil témát,de azt írja a legfrissebbet használom ,mikor pont az 5ös WatchOS miatt csinaltam az egészet …mi lehet a hiba?Mar többször volt restart de semmi…koszi

a watchOS-hez nem jó az iOS-es béta profil, ahhoz külön watchOS béta profil van. a watchOS-ből csak fejlesztői béta van, nyilvános nincs.

Köszi szépen :relieved:.Azóta megtaláltam a másik a másik profilt… igazából a Wizz air félmaraton miatt csináltam meg ,azért nem vártam meg a véglegest,de jól vizsgázott amúgy ,teljesen rendben van :point_up:️:sunglasses:

Sziasztok. A hivatalos ios12 frissites megjelenik majd a beta profilt hasznalo, legutolso beta-s telefonon is majd? :roll_eyes::grinning: