Elérhető az iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3 és tvOS 14.4 kiadásra szánt, RC verziója

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3 és tvOS 14.4 kiadásra szánt, RC verziója - Szifon.com

Az Apple este 7-kor elérhetővé tette az iOS 14.4, az iPadOS 14.4, a watchOS 7.3 és a tvOS 14.4 kiadásra szánt, RC verzióját. Az előző bétával szembeni, pontos változások egyelőre nem ismertek, de vagy frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk. A macOS Big Sur esetén cikkünk közzétételéig nem érkezett…

Ti tudtok valamit esetleg Xbox Series S/X kontrollerek támogatottságáról? Úgy néz ki, hogy még nem támogatott sajnos.

Ilyen szempontból nem számítanék a helyedben sok jóra, még PC-n is többnyire használhatatlanok az új kontrollerek bluetoothon.

1 kedvelés

Igen, sajnos kiderült számomra is. Windowson mondjuk megy, de felhő számítógépen használtam volna, ami Apple TV és macOS alatt is elérhetp. Elkövettem azt a hibát, hogy most ennek nem néztem utána vásárlás előtt… Mondjuk nem játszok túl sokat, ha 1-2-3 hónap még belefér, talán addigra lesz fejlemény. :crossed_fingers:t2::crossed_fingers:t2:

Big Surhoz is van új RC. Akit az újabb verziókkal érkező frissítések érdekelnek az bátran keressen rá akár Youtubeon. (Itt úgyse tudja meg):)))

@OMEGAfan a cikkben ez szerepel:

A macOS Big Sur esetén cikkünk közzétételéig nem érkezett újabb béta.

X órával később érkezett meg.

az újabb verziókkal érkező változások kapcsán pedig szintén leírtuk, hogy:

vagy frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk.

azt is leírjuk minden alkalommal, hogy:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

másrészt pedig a cikk NEM a béta újdonságairól szól, hanem hogy megjelent az újabb béta. legutóbb az volt a probléma, hogy nincs AZONNAL cikk arról, hogy van új béta. aztán az, hogy van cikk, de nincs benne AZONNAL, hogy mik az újdonságok. én ezt meguntam. a jövőben inkább nem lesznek ezzel kapcsolatos cikkek, egyszerűen kezdem teljességgel feleslegesnek érezni rászánni az időt, és 19:00-kor nézegetni, megjelent-e új build. aki bétázik, az majd úgyis belefut, aki nem bétázik, az majd úgyis csak a hivatalos verziót fogja látni, aminél meg teljesen mindegy, mi változott beta 1-ről beta 2-re.

1 kedvelés

Miért foglalkozol vele?
Csak bannoljátok ki aztán kész! Ha már itt úgysem tud meg semmi hasznosat akkor feleslegesen olvas, jár ide, nem?

Péter, nekem semmi sem gond. Tisztességes cikket is írhatsz, és akár egy sablon alapján is, ahogy szoktál, ahol csak átírod a verzió számokat, és hajrá, kész…:). Csak minősít… ez a visszatérő fájdalmam, valaha ez egy mértékadó, klassz oldal volt. Kár érte…

a cikk változatlanul arról szól, hogy megjelent az adott béta, nem pedig arról, hogy mik az újdonságok. én csak azt látom, hogy soha semmi nem jó. ha nem jelenik meg azonnal a cikk, az a baj. ha nincs beleírva, mik az újdonságok, az a baj. a kettő egyszerre értelemszerűen nem megy, mert előre csak az Apple tudja, mik az újdonságok. én meg már egyszerűen kezdek beleunni ebbe, hogy soha semmi nem jó. semmiféle motivációt nem ad ahhoz, hogy több időt szánjak a szabadidőmből az egészre, ha soha nem felel meg semmi. meguntam és belefáradtam, hogy konstruktív kritika helyett csak fikázás van.

de előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy vendég bloggerként megmutasd, te milyen cikket írnál. mások munkáját bárki le tudja szólni. és az ilyen hozzászólásaid csak azt erősítik meg bennem, hogy semmi értelme több időt és energiát fektetnem egy olyan cikkbe, ami pusztán arról szól, hogy mi jelent meg, csak mert X és Y az újdonságok listáját várja tőle, mikor a cikk eleve nem arról szól.

a következő béta esetén várom a cikkedet, ami minden, általad felsorolt kritériumnak megfelel.

Bár itt most csak a bétákról van szó, de én személy szerint nagyon örülök azoknak a cikkeknek amik az új szoftverfrissítésekről szólnak. Nem használok bétát, ellenben kikapcsoltam iOS-ben / tvOS-ben az automatikus frissítést, és mindig innen értesülök arról, ha van új végleges verzió és akkor fogom a telefont / Apple TV-t és megkerestetem vele. A cikkek miatt nem kell feleslegesen “minden este” ránéznem, hogy van e. :slight_smile: Az meg pont nem szokott érdekelni, hogy milyen újdonságok vannak, ha fontos újítás akkor úgyis észreveszi az ember használat közben… :slight_smile: Úgyhogy én értékelem a munkádat. :pray:

1 kedvelés

Tudod van erre az esetre egy mondás: Ne azt nézd mit, hanem hogy ki…
Sajna sok eset van amikor csak legyinteni kellene egyet, de az nehéz tudom., hányszor kaptam érte mikor nekem se ment :crazy_face:
Mondjuk ha Fantomas írná be hogy megjelent az új beta erre meg arra stb, tőle senki sem várna többet, nem lenne fikázás, vágod? :grinning: