Elérhető az iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 és tvOS 14 kiadásra szánt, GM változata

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/15/elerheto-az-ios-14-ipados-14-watchos-7-es-tvos-14-kiadasra-szant-gm-valtozata/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 kiadásra szánt, GM változatait. A macOS Big Sur esetén továbbra sem érkezett új build a szeptember 3-i óta. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A legutóbbi bétával szembeni újdonságok egyelőre nem ismertek,…

1 posts were split to a new topic: Apple Keynote kibeszélő: Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPad Air 4, Apple One

Felraktam iPhone 11-re, betát előtte nem használtam, ez meg a végleges verzió és hát minden nagyon jó kivéve az akkumulátort, valamiért azt nagyon zabálja, amíg ezen nem javítanak megy vissza a 13.7.

Mi lenne, ha varnal vele par napot, hogy minden hattertevekenyseggel vegezzen?

hanykor lesz hivatalos 14?:rofl::joy::sweat_smile:

Na igen, de pl nálam ez most jobb mint előző pár beta esetében volt. Azok többet ettek sztem.

Nekem a watch 3 folyamatosan újraindul , naponta többször is. reméltem hogy a GM orvosolja, de nem. kb 3x úrtelepítettem az órát, és az sem segített.

a végén új óraként állítottad be, vagy visszatöltötted a biztonsági mentést? mert ha utóbbi, akkor meg kellene próbálni új óraként. nekem a legelső béta óta fent van a watchOS 7, és egyszer sem csinált ilyet.

Elsőnek biztonsági mentés volt, utána már új óraként. Lehet valami kapcsolat gondja van, kocsiban mindig ki lövi magát…

A végleges ios 14 felrakása után eltűnt a YouTube 2 és 4K opció ismételten. Ezt meg miért kell korlátozni?

Hát úgy néz ki, hogy ez nem jön ki ma… Mármint a magamfajtáknak akik arra várnak, hogy hivatalosan feldobja a telefon szoftverfrissítés része.

az Apple eleve nem közölt pontos időpontot, a mai nap meg még elég hosszú, Cupertinóban jelenleg még csak délelőtt 11 van, a keleti parton is csak délután 2.

Persze, csak úgy megszoktam, hogy “mindig” este 7 nálunk. :smiley:

többször előfordult már, hogy nem este 7 volt. majd megjelenik.

Igen, fel is adtam a frissítgetést, majd reggel felrakom. :smiley:

nekem az a bajom hogy van egy jó covid lekérdezős shortcuts de az ipadin iOS 14 alatt amikor feljönnek az országok nincs lehetőség billentyűvel keresni viszont iOS 13 alatt igen esetleg valakinek van ötlete hogy mi lehet a gond? a toolbox lehet még nem frissült 14-re mert az gyűjti le a listát. bocsi az off topic-ért

majd frissíti a készítője. ezt így látatlanban szerintem senki nem fogja tudni megmondani az adott shortcut forrásának ismerete nélkül.

igen gondoltam inkább csak egy megerősítés miatt írtam, hogyha 13-on működik akkor a 14-en akkor fog csak ha a toolboxpro frissítve lesz…