Elérhető az iOS 18.2, iPadOS 18.2, tvOS 18.2, visionOS 2.2 és macOS 15.2 második RC verziója

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az iOS 18.2, iPadOS 18.2, tvOS 18.2, visionOS 2.2 és macOS 15.2 második RC verziója - Szifon.com

Az Apple ma este elérhetővé tett egy második RC-t az iOS 18.2, iPadOS 18.2, tvOS 18.2, visionOS 2.2 és macOS 15.2 esetén, a watchOS 11.2-höz viszont cikkünk közzétételéig nem érkezett újabb RC. Az Apple nem közölte, hogy pontosan mikor fogja kiadni az említett szoftvereket mindenki számára, tehát azoknak, akik egyáltalán nem bétáznak, de ezt általában…

Remélem megoldja, hogy ne legyen olyan farkaséhes, akkufaló. (12mini, 13mini)
Ja meg költözés után a Whatsapp kezdőképernyője jutott csak és onnan sehová semerre, mert nincsen gomb amit említ (elfogad-folytatás). Próbáltam törlést újra telepítést, de nem megoldás nálam.

a Whatsapp hibáját a Whatsapp fejlesztőinek kell orvosolnia.

Amennyiben az ő hibájuk, még nem tudom, nem bizonyított.

egy külső appról van szó, amit a fejlesztőjének tesztelnie kell(ett) volna a bétával, hogy ha az Apple módosít valamit a rendszerben, akkor ő is frissítse az alkalmazását ennek megfelelően.

Tisztában vagyok vele, de mivel előtte ment, költözés óta nem akár még a 13 mini szoftverében is lehet vmi, majd az idő megadja a választ rá, ahogy eddig is. Bár ezzel az újabbal sem akarja amit vártam, cserében az üzleti verziója fut, addig az is megteszi, nem sokat használom.

feltételezem, hasonló a helyzet, mint ami pár éve a Messengernél volt:

de már a WhatsAppnál is láthattunk problémát:

nyilván sokkal egyszerűbb lenne bárkinek is segíteni, ha azt is megmutattad volna, hogy pontosan mit látsz, mert így látatlanban mindenki más csak találgatni tud, hacsak saját maga nem fut bele ugyanebbe.

A legelső screent amikről semerre se lehet továbbmenni, mert nem ad hozzá hozzávalót, csak ír róla

A rendszerbeallitasokban vedd a legkisebbre a font meretet es nezd meg ugy, hatha ugy kifer a gomb a kijelzore. Ha ugy sem, akkor allitsd at angolra, anelkul, hogy megnovelned a fontok meretet.

:+1: Köszi ez nem is jutott eszembe, hogy más nyelven is ránézzek és az angol megtette a hatását. Lehet a másikon nagyobbra is volt állítva az app betűmérete és az okozta, mindegy is mert már megy! még 1x köszi szépen! :grinning:
Erre szokták mondani, hogy “user error” ? :thinking: :slight_smile:

nem feltétlen – elvégre egy fejlesztőnek a lokalizációból adódó problémákra is illene ügyelnie. de hát egy ekkora cégtől, mint a Meta, sajnos kár ilyesmit elvárni…

Sott, az Xcode irja is, hogy ha nem megfeleloen constrainteled be, hogy kiloghat a tartalom…