Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az iOS 18.4, iPadOS 18.4 és macOS 15.4 RC 2-es verziója - Szifon.com
Az Apple elérhetővé tette az iOS 18.4, iPadOS 18.4 és macOS 15.4 kiadásra szánt, RC 2-es verzióit, amelyek közül a macOS 15.4 RC 2 egyébként már tegnap óta kint van. A bétafrissítés nélkül, mindenki számára elérhető verziók megjelenése a jövő hétre várható, leghamarabb március 31-én. Az jelenleg nem ismert, hogy milyen hibát javított az Apple,…
Azt remélem, hogy híváskor rendszeresen kihangosítva kezd és ez eddig nem volt. (13mini)
mire gondolsz pontosan?
Amikor felveszem rendszeresen, de kimenő hívásnál is több alkalommal kihangosítva kezdett és ez nem olyan jó a fülnek közvetlenül.
azt írtad, hogy azt reméled, hogy híváskor rendszeresen kihangosítva kezd. ez alapján a megfogalmazás alapján tehát ezt szeretnéd.
én nem tapasztaltam semmi ilyet.
Azt remélem, (vessző) hogy híváskor …
ergo a vessző utáni a hiba és azt ki szeretné és mivel ami itt megjelenik a cikkből annak kb az utolsó sora a hibák javítására vonatkozott, hát gondoltam nem félreérthető, de akkor rosszul, mert nem gondoltam mindenkire.
Nem lehet, hogy az accessibilityben el van nalad rontva a call audio routing bealltasa (settings/accessibility/touch/call audio routing)?
Bármi lehetett mert már ez az új van fent és eddig nem csinálta amit az elődnél, így sosem tudjuk már meg, mert emiatt nem teszem azt vissza ha nem baj
de miért nem nézed meg, hogy mire van beállítva?
Megnéztem most automatikusra van és elvileg azon is volt, ha csak az előző beta vmit nem csinált vele mikor felkerült, majd ez a mostani meg helyre rakta. Ezért is írtam sosem tudjuk meg miért voltak a hibák, de valószínűsíthetően a beta miatt.