Elérhető az ötödik iOS 12.3, watchOS 5.2.1, tvOS 12.3 és macOS Mojave 10.14.5, és a negyedik Apple TV Software 7.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/07/elerheto-az-otodik-ios-12-3-watchos-5-2-1-tvos-12-3-es-macos-mojave-10-14-5-es-a-negyedik-apple-tv-software-7-3-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.3, a watchOS 5.2.1, a tvOS 12.3, a macOS Mojave 10.14.5 ötödik, illetve az Apple TV Software 7.3 negyedik fejlesztői bétáit. Az iOS 12.3 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.2.1 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent…

Csak nem hiányoznak a build számok? Amugy egy teljesen szokványos beta cikk, minek legyen nívósabb a lényeg benne van, ha találtál esetleg benne vmi újdonságot akkor azt kellene itt leírnod.
Ezert csak, kár volt regisztrálnod.

semmi nem akadályoz meg téged abban, hogy jobbat írjál, ha ez nem tetszik:

persze tudom, bármit fikázni, és hangulatot kelteni mindig sokkal egyszerűbb. de nem baj, legalább most jól megmondtad nekem. király vagy.

1 kedvelés

Minden bizonnyal lemaradtam róla korábban, de mi a különbség a tvOS és az Apple TV Software között?

ahogy a cikkben is írjuk, a tvOS csak a 4. generációs Apple TV-re való, az Apple TV Software pedig a 3. generációsra. ezen felül fontos különbség, hogy a tvOS-ben van App Store, az Apple TV Software-ben pedig nincs.

1 kedvelés

Nincs Apple TV-m (ATV), ezért nem igazán követem az ATV-vel kapcsolatos változásokat.
A 3rd gen és korábbi eszközökre is volt App Store korábban, nem?
Ha egyébként elég lenne egy 3rd gen, akkor sem érdemes már venni, mert nincs rajta App Store és csak a gyári firmware-ben lévő app-ek használhatók, kvázi, mint anno az iPhone OS 1.x-es verziókban?

Soha nem volt rajta. A gyari feature set van rajta csak, az megy ameddig megy (jelenleg minden megy).

1 kedvelés

Gunar: a nívó sosem árt, és sosem felesleges. Nem a buildszám hiányzott, hanem minden. Akinek van fejlesztői accountja az úgyis látja a frissítést, akinek meg nincs annak cikkezni is kár. És igen, az nem cikk hogy copy , paste hétről hétre.

ott van a cikkben a build és a letöltési link is. mi mást szeretnél? a changelog jó ideje nem érhető el a korábbiakhoz képest, csak sokkal-sokkal később, ergo a megjelenésekor még semmit nem lehet tudni arról, mi van az adott bétában, csak ha felrakod, és mindent végignyomogatsz. le is van írva a cikkben, hogy ha felfedeztél valamit, akkor írd le, elvégre több szem többet lát.

a cikk arról szól, hogy megjelent az új béta, ezt a célt pedig a közzététele pillanatában el is végzi – még a build számok, letöltési linkek, és az újdonságok felsorolása nélkül is.

OMEGAfan
Én csak az ilyen cikkekért járok ide! Bár most nem bétázok, még is nézem ezeket, mert így látom hanyadik bétánál jár, nagyjából tudom mikor lesz belőle release.
Plusz hiába látom vagy nem látom az újdonságokat, változásokat, de más felhasználók véleménye, tapasztalata érdekel róla, mielőtt feltenném valamelyik telefonra. Na és ez bétára hatvanyozottan igaz!