Próbáld meg hogy indítsd el a mentést telón!Ha azt látod hogy több percig csak pörög akkor szakítsd meg, lépj ki,majd vissza!Akkor mutatja hogy sikeres volt a mentés és hogy mikor:))Nálam legalább is igy van az új bétával SE-n:))
Mint irtam, jelenleg tokeletesen ment. A korabbi betak nem mentettek. Ott barmit csinaltam, barhogyan mentettem, nem tudott lefutni.
iPhone X-el ugyanez volt nekem is. Most már jó.
Bétázás közben gyakran rakom vissza a stabilt (pl utazás előtt) ipsw restore-ból. Káros ez a mobilra? Azért csak flash…
nem káros.
Szerintetek lesz ma update? Vagy majd holnap?
szerintem nem lesz, még csak 1 hét telt el.
Szerintem a jovo heten, kb. ketto hetente szokott jonni update. Noha johetne valami, mert a jelenlegiben nekem ugy tunik, hogy a CLLocationManager nem mukodik megfeleloen.
Vá még csak 1 hét? Mea culpa, valamiért kettőnek hittem.
@Czo igen ezt én is észrevettem. Szerintem a Shortcuts automation-t is ezért kapcsolták ki, ott is feltűnt a rendszer pontatlansága (nem működése).
Azt nem tudom, nekem a hatterben futo location requestek nem erkeznek meg egyaltalan. Atturtam a dokumentaciot, de nem talalok arra utalo jelet, hogy ez kellene legyen a helyes mukodes igy nagyon remelem, hogy ez egy bug.
Konkrétan volt location alapú triggerem (Swarm check in automatizálás) és hiába voltam az adott helyen ahol triggerelődnie kellett volna, nem tett semmit.
Sziasztok! Public béták között lehet downgrade-et csinálni. 4-esről szeretnék 3-asra váltani. Shortcuts automatizmus kipróbálása miatt.
ha ez kérdés akart lenni, akkor arra a válasz az, hogy nem lehet. downgrade csak IPSW-vel menne, de a nyilvános bétából nincs IPSW.
Köszi, igen kérdés akart lenni. Elcsesztem hogy nem olvastam végig hogy milyen változások voltak és pechemre pont ezt a funkciót kivették átmenetileg, ráadásul a tegnapi tesztelői bétában sem tették még vissza. Úgyhogy bugos működés marad, az új funkció meg majd lehet csak a végleges verzióban lesz…