Elérhető az ötödik iOS 13 és tvOS 13 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/29/elerheto-az-otodik-ios-13-es-tvos-13-beta/

Majdnem napra pontosan két héttel a negyedik fejlesztői béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13 és a tvOS 13 ötödik fejlesztői bétáit. Az iOS 13 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető, mert a beta 2 óta már van hozzá béta profil is; a tvOS 13 beta 5 pedig az iOS-hez hasonlóan…

Javították már a biztonsági mentés hibáját? Basszus, ios13 public beta 2 óta nincsen biztonsági mentésem.

a visszajelzések alapján javították.

Nekem továbbra sem csinálja meg a mentést.

Felraktam, és 7 Pluson még mindig nem csinál backupot.


végre van mentés

Bocs, most meg kiírta újraindítás után, hogy 20:52-kor Készült biztonsági mentés!

Mára nekem is lett újra backup. Végre.

Ebben a bétában vagy az előzőekben már elérhető volt a control centerben a wifi / bt eszközök megjelenítése?

Az eddig is volt.

Valaki írta még anno, hogy béta 1-ben még nem volt elérhető, arra gondolok itt, hogy 3d touch segítségével válaszhatunk wifik közül a control centerben és nem kell bemenni a beállításokba.

Miért nem jó nektek a jelszavas itunes mentés? Én évek óta azt használom és mindent lement és ha kell átpakol másikra, vagy vissza a helyére ha az kell.

Semmilyen mentes nem mukodott az elmult 2 (vagy 3 betaban) az Xs Maxomon. A 8 a 6s es az Air 2 mindekozben tokeletesen keszitette a backupokat.

Kicsit off : Most láttam, hogy közben lett Catalina Developer Beta 5. :slight_smile:

Sajnos egyszer jelszót állítottam be az iTunes mentéshez, amit elfelejtettem. Azóta nem enged mentést csinálni.

Na ezt én is megszívtam, de 1x újrapakolsz másik mentésből mindent telóváltásnál és utána min 3 helyre feljegyzed a jelszót és akkor megoldva. Mert ugye ha telót váltasz ahhoz jár az új mentés és jelszó is ha jól emléxem.

Jaaa! Hogy ez sem? Az gáz! Azt hittem hogy az itunes mentés mivel külsős ezért azt legalább megcsinálta.

Tudom mire gondolsz és van. :slight_smile:

Sziasztok. Lehet hogy csak én vagyok lemaradva és eddig is működött, de most vettem észre hogy a Waze működik Siri hang paranccsal. A Héj Siri után, vezess haza, vezess a munkahelyre, kiválóan működik, és mindezt magyarul . Amúgy a Waze alkalmazáson belül a hangoknál lehet beállítani a parancsot.

1 Like

Mind a kettonel egy adott filera a telefon filerendszereben read errort irt. Mivel nincs mar JB igy nem tudtam ellenorizni, hogy en hozzafertem volna-e az adott alomanyhoz-e vagy nem. Mindenesetre megoldottak (szerintem csak ennek az alomanynak a permissionjet kellett atallitani).