Elérhető az ötödik iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, tvOS 14.5 és macOS Big Sur 11.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az ötödik iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, tvOS 14.5 és macOS Big Sur 11.3 béta - Szifon.com

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14.5, az iPadOS 14.5, a watchOS 7.4, a tvOS 14.5 és a macOS Big Sur 11.3 ötödik fejlesztői bétáját. Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk. iOS 14.5 beta 5 és iPadOS 14.5 beta 5 A build verziószáma…

Lassan többet gyúrnak rajta, mint egy új főverzión…

Eddig használhatatlan volt az új funkció, hogy az óra oldja fel a telefont. Most eddig ez a verzió elég jól csinálja.

nekem már elég régen teljesen jól műxik, a kezdeti gyengeségeit kijavították már a harmadik verziónál a kiadása után sztem.

Powerbeats-et használok és érezhetően a BT kapcsolattal van a baj. Mert sokszor megrecsen a zene amikor feloldja az óra a telót. De megint ugyan az van mint az elöző verziókban. Az óra azt hiszi, hogy sikerült a telót feloldani és kirakja a vissza zárás képernyőt a teló viszont zárva marad.

Akkor lehet a Powerbeats kavarhat bele, mert nálam egy ideje mint írtam nem is vehető észre ez a funkció annyira jól műxik és ez már pár frissítéssel ezelőtt megjavult a kezdeti bizonytalan működéséhez képest.

Érdekes, hogy jól érzékelhetően romlik el. Frissítés után azonnal felold. 1 nappal később már van egy kis csúszás. 2 nap múlva már 2-3 másodperc vagy fel se old. Az óra persze kiirja, hogy vissza zárhatom és ha megteszem majd feloldom a telót akkor egy rövid ideig megint jó lesz.