Elérhető az ötödik iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az ötödik iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta - Szifon.com

Egy héttel a negyedik béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 15.4, az iPadOS 15.4, a watchOS 8.5, a tvOS 15.4, és a macOS Monterey 12.3 ötödik bétáit. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé, ha valami újabb dolog felbukkan bennük. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!…

Kérdezném, hogy 13Pro képekkel meg vagytok elégedve? Googlen is sok bejegyzés van, hogy “blurry” képeket csinál. Az enyém is. A videók szépek, a képek mosódottak, nem szépek. A 11 prom szebbeket csinál jelenleg. Szintén néztem a how to fix blurry photos témákat yt- on, de nem oldja meg. Köszönöm az intelligens válaszokat.

Én 12 Pro 256 Gb esetében ugyanezt tapasztaltam (és egy sor egyéb bugot) a 15.0 frissítését követően. Próbáltam mindent, aztán csináltam egy teljes hard resetet, de nem visszaállítottam, hanem szépen, szorgalmasan egyenként visszatelepítettem az alkalmazásokat a telefonomra, azóta (majdnem) tökéletes, (de) a képek szépek.

A beta 4-nél tegnap még rendben volt, de beta 5-ben kitalálta a gyári zene app, hogy minden dalt kb.10mp csendet követően indít…úgyhogy akinek fenn volt a beta 4, ajánlom várja meg a jövőheti frissítést, mert egy ki-bekapcs vagy hard reset nem orvosolja :wink:
*Update : vissza is raktam a beta 4-et,
problem solved :ok_hand:

Ezt már régóta meg szerettem volna kérdezni, van valami oka, hogy a Szifonnál még mindíg sorkizárt van a neten? :smiley:

Tipográfiailag eléggé idejétmúlt, weben szinte soha nem alkalmazzák, nem is javasolt. Illetve mégis a világ egyik leg-ikonikusabb tech/design/UX cégéről van szó, fura így olvasni róluk.

Nekünk így tetszik :smiley: ennyi csak az oka. De a betűtípus és a méret a sorkizártra van optimalizálva.

2 kedvelés

a sorkizárt szerintem ad egy szabályos keretet az oszloposan megjelenő tartalomnak, míg a balra zárt az olyan, mintha a jobb széle le lenne töredezve.

2 kedvelés

Nagyon szép a sorkizárt, nem értek veled egyet.