Elérhető az ötödik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az ötödik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta - Szifon.com

Kicsit kevesebb mint két héttel az előző béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, és a macOS Ventura ötödik fejlesztői bétáit. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé, ha valami érdemleges bukkan fel. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le…

Ez a frissítés már beleírja az akku ikonba a százalékot! 11 Pro Max

1 kedvelés

Kivéve az Xr-en, 12/13 miniken és a 11-en.

Persze akik már majdnem tablettel telefonálnak, nekik lett ilyen úri huncutság is. Nekünk teló méret mellett ez nem adatik meg sajnos, kicsi az ikon. :slightly_smiling_face:
Amugy eddig ahogy látom, ez a beta kevésbé éhes mint az elődje, 12 mini-n legalábbis.

1 kedvelés

Jelezzük már kérlek titeket, minél többen, hogy épp ezzel a frissítéssel baxták el most a Youtube kép a kép módbant Safariban!
Az előző verziókban hibátlanul működött meg is lepődtem… Remélem nem eddig tartott…
Anno még a 13 vagy 14-es béták közepén még tekerni is lehetett lezárt kijelzővel a Youtube videókat háttérből, de aztán a véglegesen a csúszka már nem működött és ezt a bugot azóta is hurcolja a Safari! Az is eléggé zavart, de úgy tűnik, nem volt rá igény…
Először azt hittem a Google lehetetlenítgeti ezeket, de ez most az ennek a verziónak a sara, ez nyilvánvaló.

Továbbra és egy béta állapotban lévő OS verzióról van szó. Ha az előző verzióban működött és most meg nem, attól még a következőben, vagy a véglegesben működhet és valószínű működni is fog.

A Google helyében pedig egyébként én se tennék végtelen erőforrást abba, hogy egy béta OS-t támogassak alkalmazás szinten, nyilván az őszi megjelenésre ki fogják kalapálni. Addig csak best effort részükről.

Szia! Mennyire használható már ez a beta? Alkalmazások kompatibilitására, fagyásra, akku kezelésre gondolok leginkább!

Napi szinten használom, nem fagyogat, appok mennek, akkuval a beta 5 óta elég kíméletes, az előző bétáknak nagy volt az étvágya

Szuper! Nagyon köszi az infót!

bármikor ki tudod próbálni, ha az itt leírtakat követed, és nem kell mások véleményére támaszkodni, hanem a saját készülékeden, a saját környezetedben, ténylegesen ki tudod próbálni, milyen:

Én ezt hittem a mini lejátszó tekerésre is lezárt képernyő mellett/közben ez még is úgy maradt 2-3 fő verzió frissítés után is, hogy nem működik azóta! :slight_smile:
A Googleval kapcsolatban félre érthettél!
Ha van aki nem örül annak, hogy mit tud a iOS akár béta állapotban akár rendes verzióban az pont a Google…
Valahol érthető hisz ezek droidon prémium funkciók, még itt a böngésző tudja.

Ne igen, nekem teljesen jó az újabb beta5, de ugye ez fejlesztői, a public az tán a beta3-nál maradt még, de az is jó a párom XR-jén. A beta4 dev az szomjaska votl kissé.
Azért kezdtem úgy, hogy nekem, mert én sok mindent nem használok amit amugy tud, mert én okostelónak használom és nem mindenre, pl tablet helyett is és navi helyett is és stb, én a külön eszközökben hiszek inkább.

Tudom Jadeye köszönöm! Mégis egyszerűbbnek gondolom így megkérdezni, mielőtt neki ugrok oda vissza frissíteni! Mertem remélni, hogy hasonlóan segítőkész még a szifon közössége, a tapasztalatok terén is mint ahogyan az 10 éve is volt! :slight_smile: