Elérhető az ötödik watchOS 6 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/30/elerheto-az-otodik-watchos-6-beta/

Egy nappal az iOS 13 és tvOS 13 ötödik bétái után az Apple elérhetővé tette a watchOS 6 ötödik fejlesztői bétáját is. A watchOS 6 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; de a macOS Catalina esetén még mindig nem érkezett új build. watchOS 6 beta…

…éés a pablik beta 4 iOS 13.

óóó. csak a vaccshat beta pablik gyönne máá…

nem fog jönni, mert a watchOS-ből sosincs nyilvános béta.

Most Watchon töltöm le a frissítést. Babó, hogy nem telón.

A post was merged into an existing topic: Elérhető az ötödik iOS 13 és tvOS 13 béta

óóó végre ez is megy? :smiley: én meg mint az állatok telefonon!

Nálam már ugy is ment fel az új beta és sokkal gyorsabbnak tűnt mint a hagyományos.

Persze, mert Wi-Fi-n megy fel :slight_smile:

Kedves Dokk és Gunar!
Ezek szerint ti a fejlesztőit használjátok.
Lenne pár kérdésem, de itt macerásnak tűnik. Lehetne veletek facebookon felvenni a kapcsolatot, hogy messengeren tudjunk beszélni? Nagyon megköszönném.
Én ez vagyok:


Üdv.

a watchOS-ből nincs nyilvános béta. azért nincs belőle nyilvános béta, mert ha a frissítéskor bármi félresikerül bármi okból, és az óra nem bootol fel, nem tudsz vele mit csinálni, mint bevinni egy hivatalos szervizbe itthon, akiknek ráadásul a külföldi szervizközpontba kell kiküldeniük az órádat, ami így több nap. mi nem javasoljuk, hogy feltedd a watchOS 6 bétáját ezek miatt. nem kézenfekvő, hogy problémába futsz bele, de az esélye megvan, és utána visszatetetni a hivatalos verziót kényelmetlen a több napos átfutás miatt.

Hát én nem facebookozom így nálam ez nem járható út, de amit itt fölöttem a főszerkesztő úr írt az teljesen jogos és ennek fényében próbáld ki csak!!! Pont nálam az első watch beta amikor megjelent ugye a bemutató után rögtön, fel is került az órára és ugye azt nem tudta az IOS12 ergo mivel én sem vagyok fejlesztő és a 13 első beta-t csak kb 3 nappal később tudtam feltolni, addig az óra talonba került. Ám mikor már minden adott lett akkor meg nem akart párosodni vmiért az óra és a teló a vége pedig az lett hogy a watch series1-em kapitulált és megjelent rajta a rettegett piros háromszöges felkiáltójel, amiből csak a szervíz tudja majd kiszedni, ha elmúlik a lustaságom és végre beviszem. Persze ők azonnak akkut akarnak cserélni, hiába mondtam nekik hogy simán 1.5-2 napig bírja. Na mindegy, szóval igen ott lebeg a veszélye ennek a hibának az óra esetében sajna!