Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/30/elerheto-az-otodik-watchos-6-beta/
Egy nappal az iOS 13 és tvOS 13 ötödik bétái után az Apple elérhetővé tette a watchOS 6 ötödik fejlesztői bétáját is. A watchOS 6 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; de a macOS Catalina esetén még mindig nem érkezett új build. watchOS 6 beta…
…éés a pablik beta 4 iOS 13.
óóó. csak a vaccshat beta pablik gyönne máá…
nem fog jönni, mert a watchOS-ből sosincs nyilvános béta.
Most Watchon töltöm le a frissítést. Babó, hogy nem telón.
A post was merged into an existing topic: Elérhető az ötödik iOS 13 és tvOS 13 béta
óóó végre ez is megy? én meg mint az állatok telefonon!
Nálam már ugy is ment fel az új beta és sokkal gyorsabbnak tűnt mint a hagyományos.
Persze, mert Wi-Fi-n megy fel
Kedves Dokk és Gunar!
Ezek szerint ti a fejlesztőit használjátok.
Lenne pár kérdésem, de itt macerásnak tűnik. Lehetne veletek facebookon felvenni a kapcsolatot, hogy messengeren tudjunk beszélni? Nagyon megköszönném.
Én ez vagyok:
Üdv.
a watchOS-ből nincs nyilvános béta. azért nincs belőle nyilvános béta, mert ha a frissítéskor bármi félresikerül bármi okból, és az óra nem bootol fel, nem tudsz vele mit csinálni, mint bevinni egy hivatalos szervizbe itthon, akiknek ráadásul a külföldi szervizközpontba kell kiküldeniük az órádat, ami így több nap. mi nem javasoljuk, hogy feltedd a watchOS 6 bétáját ezek miatt. nem kézenfekvő, hogy problémába futsz bele, de az esélye megvan, és utána visszatetetni a hivatalos verziót kényelmetlen a több napos átfutás miatt.
Hát én nem facebookozom így nálam ez nem járható út, de amit itt fölöttem a főszerkesztő úr írt az teljesen jogos és ennek fényében próbáld ki csak!!! Pont nálam az első watch beta amikor megjelent ugye a bemutató után rögtön, fel is került az órára és ugye azt nem tudta az IOS12 ergo mivel én sem vagyok fejlesztő és a 13 első beta-t csak kb 3 nappal később tudtam feltolni, addig az óra talonba került. Ám mikor már minden adott lett akkor meg nem akart párosodni vmiért az óra és a teló a vége pedig az lett hogy a watch series1-em kapitulált és megjelent rajta a rettegett piros háromszöges felkiáltójel, amiből csak a szervíz tudja majd kiszedni, ha elmúlik a lustaságom és végre beviszem. Persze ők azonnak akkut akarnak cserélni, hiába mondtam nekik hogy simán 1.5-2 napig bírja. Na mindegy, szóval igen ott lebeg a veszélye ennek a hibának az óra esetében sajna!