Elérhető az újabb iOS 16.1, watchOS 9.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az újabb iOS 16.1, watchOS 9.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura béta - Szifon.com

Még egy hét sem telt el az előző béták után, az Apple máris közzétette belőlük az újabbakat: az iOS 16.1, watchOS 9.1 és tvOS 16.1 második bétáit, illetve az iPadOS 16 beta 9-et és a macOS Ventura beta 8-at is. Az iPadOS elnevezése továbbra is furcsa, mert már a 16 beta 7 is 16.1-es verziószámot mutatott…

16-al az iphone 12-m szinte használhatatlan volt. Lassúság, melegedés jellemezte, este feltettem a 16.1 beta 2-őt, most jónak látszik :slight_smile:

Hát én nem tudom. 13 minin még mindig ugyanúgy megkerdezni minden alkalommal hogy engedi -e a be másolást…

Meg is kell neki, a hiba ott volt a folyamatban, hogy egy korábban jóváhagyott alkalmazásnál is újra és újra megkérdezte.

Az más kérdés, hogy szerintem úgy lenne igazán jó, ha új jogosultságként per alkalmazás lehetne állítani (mint például a fényképekhez, kamerához, mikrofonhoz stb. való hozzáférést).

amúgy a roaming-ot a cellularos óráknál a watchOS 9 hozza el, vagy hardveresen csak a series 8 fogja tudni?

Az Apple oldalan is dokumentalt informaciok alapjan, a watchOS 9 hozza el, az Series 5/SE vagy ujabb orakra.

1 kedvelés

de jó, köszönöm!!

Nem úgy volt, hogy lehet gépelni a Series 7/8-as órákon mert van rajta bill?

lehet, ha angolra van állítva. magyar nyelven nem érhető el.

Ez egy érdekes dolog mert az óra Angol-ra van állítva a messenger mégis azt mondja, hogy jobbra fent, hogy “küldés” és ha letekerek a messengerben és átváltom Angolra az éppen aktuális üzit akkor sincs bill egyenlőre. “Remélem érthető vagyok…”

mármint iMessage vagy Facebook Messenger?

iMessage

és ott a beszélgetés nyelve magyar vagy angol? nyomj hosszan a beszélgetésre, és fel kell ugrojon a nyelvválasztás. ha azt angolra állítod, akkor szerintem meg fog jelenni a billentyűzet.

Ezt így nem tudom előhozni!

Nekem sem jon elo pedig mar mindent angolra allitottam. Az biztos hogy kell angol nyelvu billentyuzet is a telefonon beallitva, kulonben csak diktalni lehet. Most mar van scribble is, de bill. nincs.

Jo, hulye vagyok, nekem S6 van. :sweat_smile:

Remélem ez már végre megoldja az ipad merules problémát mert teljes feltöltés után úgy hogy nem is használom egy napon keresztül akkor is csökken kb25%-al az akksi.