Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az újabb iOS 16.1, watchOS 9.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura béta - Szifon.com
Még egy hét sem telt el az előző béták után, az Apple máris közzétette belőlük az újabbakat: az iOS 16.1, watchOS 9.1 és tvOS 16.1 második bétáit, illetve az iPadOS 16 beta 9-et és a macOS Ventura beta 8-at is. Az iPadOS elnevezése továbbra is furcsa, mert már a 16 beta 7 is 16.1-es verziószámot mutatott…
16-al az iphone 12-m szinte használhatatlan volt. Lassúság, melegedés jellemezte, este feltettem a 16.1 beta 2-őt, most jónak látszik
Hát én nem tudom. 13 minin még mindig ugyanúgy megkerdezni minden alkalommal hogy engedi -e a be másolást…
Meg is kell neki, a hiba ott volt a folyamatban, hogy egy korábban jóváhagyott alkalmazásnál is újra és újra megkérdezte.
Az más kérdés, hogy szerintem úgy lenne igazán jó, ha új jogosultságként per alkalmazás lehetne állítani (mint például a fényképekhez, kamerához, mikrofonhoz stb. való hozzáférést).
amúgy a roaming-ot a cellularos óráknál a watchOS 9 hozza el, vagy hardveresen csak a series 8 fogja tudni?
Az Apple oldalan is dokumentalt informaciok alapjan, a watchOS 9 hozza el, az Series 5/SE vagy ujabb orakra.
de jó, köszönöm!!
Nem úgy volt, hogy lehet gépelni a Series 7/8-as órákon mert van rajta bill?
lehet, ha angolra van állítva. magyar nyelven nem érhető el.
Ez egy érdekes dolog mert az óra Angol-ra van állítva a messenger mégis azt mondja, hogy jobbra fent, hogy “küldés” és ha letekerek a messengerben és átváltom Angolra az éppen aktuális üzit akkor sincs bill egyenlőre. “Remélem érthető vagyok…”
mármint iMessage vagy Facebook Messenger?
iMessage
és ott a beszélgetés nyelve magyar vagy angol? nyomj hosszan a beszélgetésre, és fel kell ugrojon a nyelvválasztás. ha azt angolra állítod, akkor szerintem meg fog jelenni a billentyűzet.
Ezt így nem tudom előhozni!
Nekem sem jon elo pedig mar mindent angolra allitottam. Az biztos hogy kell angol nyelvu billentyuzet is a telefonon beallitva, kulonben csak diktalni lehet. Most mar van scribble is, de bill. nincs.
Jo, hulye vagyok, nekem S6 van.
Remélem ez már végre megoldja az ipad merules problémát mert teljes feltöltés után úgy hogy nem is használom egy napon keresztül akkor is csökken kb25%-al az akksi.