Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/03/elerhetove-valt-a-homepod-13-3-csaladi-hangfelismeres-es-zeneatvetel/
Lassan két éve már hogy a HomePod megvásárolható, korábban mi is teszteltük már, érdemes elolvasni erről a cikkünket. Ezalatt az idő alatt nem nagyon frissült a cég hangfala, de továbbra is egyik legjobb a maga kategóriájában, pedig azért néhány hangfalat teszteltem már az elmúlt években. A HomePod előző frissítésének, az audioOS 13.2-nek a “karrierje” nem indult…
Sziasztok. Azok segítségét szeretném kérni akik használnak homepod-ot.
Az én okosotthon rendszeremet is a Homekit vezérli, de a hangutasításokat Alexa-val oldom meg.
A homekit és az Alexa közti kapcsolatot a Synology NAS-omra telepített homebridge-el oldom meg.
Ugyanez az alkalmazás létesít kapcsolatot a Homekit által nem támogatott eszközök és a Homekit központ között. Az automatizálásokat Homekit-ben adtam meg. Ezzel a megoldással bármit tudok Homekit-es kapcsolókkal vagy hangvezérléssel irányítani, beleértve a Denon erősítőn való hangerőállítást és zenelejátszást Spotify-al. Mivel a Homepod-nak tudnék magyarul beszélni, ezért szívesen váltanék. Kérdésem: képes a Homekit hangutasítás által Spotify-al lejátszani tetszőleges eszközön zenét? Képes a zeneszám címének kimondása után spotify-n játszani zenét? Képes spotify connect-et használni az Airplay helyett? Lehet magyarul szöveges üzenetet diktálni? Magyarul olvassa fel a beérkezett üzeneteket? (természetesen iPhone-om van)
Előre is köszi
Sziasztok, egy kérdésem lenne. Miert nem tudom Állítani a második felhasználónak a hangfelismerését?
Ezt sajnos gyorsan lezárom. Nem működik magyarul, semmilyen tekintetben a HomePod. Spotify talán tudod irányítani a Parancsokkal, de alapjában véve Alexa még mindig jobban beválik ilyen téren.
Bővebben ezt a cikket ajánlom: https://www.macstories.net/ios/hands-on-with-homepods-new-music-features-for-homekit-shortcuts-and-handoff/
@arpicur újra adjátok hozzá a felhasználót!
Okké, köszi
Tehát akkor a hogyan parancsolhatsz Siri-nek magyarul cikketekben szereplő iPhone-os megoldás Homepodon nem működik. Azthittem így megoldható lenne. Akkor tényleg marad a jelenlegi megoldás.
Hát sajnos már mindent megpróbáltam, kidobtam és ujra meghívtam. Próbáltam már a factory-t is, de semmi eredménye
ez esetleg?