Elérhetővé vált a Raiffeisen Banknál is az Apple Pay

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/03/17/elerhetove-valt-a-raiffeisen-banknal-is-az-apple-pay/

Mostantól a Raiffeisen Bank magyarországi ügyfelei is használhatják az Apple Pay-t, ha regisztrálják a Mastercard bankkártyájukat az Apple készülékükön a Wallet appban. Az Apple Pay-nek köszönhetően a regisztrációt követően pedig a fizikai kártyát így már nem is kell magunkkal hordani, ami még a biztonságosságot is tovább növeli. Magát a kártyát a megszokott módon, a Wallet…

Végre!
Köszi az infót!

Ideje volt!

Ausztriában dolgozom ,a Raiffeisen banknál van számlám, és nem is kis ideje van már ez :smiley: hozzánk minden ilyen késve érkezik meg,…

Sziasztok. Az MKB Banknál mikor lesz elérhető az ApplePay? Van valakinek valami infója ezzel kapcsolatban? Mert Android rendszerre náluk már működik a telefonnal való fizetés.

@johncollins

Ha pedig egyéb bankokról lenne szó, akkor ezt a cikkünket ajánljuk: Gyakori kérdések: mikor lesz Apple Pay a Budapest Bank, CIB, Erste, Gránit, K&H, MKB, Raiffeisen, UniCredit és más bankok esetén?

Csak lakossági kártyával megy, egyik céges kártyát sem engedte hozzáadni.

Kicsit updatelni kene a bejegyzest, mert az Erste volt a masodik bank tavaly az Otp utan aki bevezette az Apple Pay-t, de a mar a k&h-nal is eleg regota elerheto.
Az a hab a tortan, hogy a Raifaisenrol szol a cikk :wink:

mindkét, általad említett bank esetén ott van a cikkben, hogy mikortól vált elérhetővé, még képernyőfotó is van róla.

Tudom, én csak az utolsó bekezdésre értettem.

nem értem. az utolsó bekezdésben a “mikor lesz már elérhető” összefoglaló cikkünk címe van. a cikk akkor készült, amikor még csak az OTP-nél volt elérhető, és folyamatosan kérdezgették az olvasók hozzászólásban a többi bankot.

Szerintem a tegnapi bejelentések után 2021 előtt már csak annál a banknál lesz aki mondjuk 1 hónapon belül van az elkészültével.