Elite HRV: a HRV mérése haladó szinten és az értékek alkalmazása a mindennapokban

Eredetileg itt jelent meg: Elite HRV: a HRV mérése haladó szinten és az értékek alkalmazása a mindennapokban - Szifon.com

Mielőtt elkezdenéd ezt a cikket mindenképp ajánlom, hogy először olvasd el a cikksorozat előző részét, ahol alaposabban tárgyaltuk a stressz és idegrendszer állapotának HRV-alapú mérését az Apple Watch segítségével. Ebben a cikkben pedig haladunk tovább és megnézzük, hogy hogyan lehet sokkal pontosabb, egyénre szabott HRV mérést végezni, illetve gyakorlati szinten ez hogyan lehet a hétköznapjainkban…

Kircsik ezek a hosszú cikkek. Tényleg mindenre kitérnek. :+1: Várom a part 2-t. :grinning:

Az Oura-ról is lesz majd esetleg külön cikkben? Érdekelne, csak elég drága még akciósan is. “Xiaomi árban” már megvettem volna. :smile: (Tudom, mindenki tudja, de annyira király, hogy azok mind hihetetlen elérhető áron vannak és kb. Apple minőségűek…)

Üdv.
Engem az érdekelne, hogy a Watch támogatja vagy abszolút nem is megy rajta?
A HRV mérést már jó ideje en is követem az egészség app ban, de jó lenne valami konkrétabb profi is.
Előre is köszönöm a választ.

Nekem nagyon bejött ez a második cikk is, de már türelmetlenül várom a folytatást. Egy régi Decathlon-os BT-os HR övet használok ehhez az alkalmazáshoz és kitűnően működik.
Nagyon tetszett az alaposság, amivel a témát körbejárta Dani.
Azóta használom is! Elég jó és tényleg előre lehet tudni ha valami gáz lenne. Nekem is előre jelezte a problémát a múltkor.
Szóval? Mikor jön a folytatás?