Elite HRV: a HRV mérése haladó szinten és az értékek alkalmazása a mindennapokban

Eredetileg itt jelent meg: Elite HRV: a HRV mérése haladó szinten és az értékek alkalmazása a mindennapokban - Szifon.com

Mielőtt elkezdenéd ezt a cikket mindenképp ajánlom, hogy először olvasd el a cikksorozat előző részét, ahol alaposabban tárgyaltuk a stressz és idegrendszer állapotának HRV-alapú mérését az Apple Watch segítségével. Ebben a cikkben pedig haladunk tovább és megnézzük, hogy hogyan lehet sokkal pontosabb, egyénre szabott HRV mérést végezni, illetve gyakorlati szinten ez hogyan lehet a hétköznapjainkban…

Kircsik ezek a hosszú cikkek. Tényleg mindenre kitérnek. :+1: Várom a part 2-t. :grinning:

Az Oura-ról is lesz majd esetleg külön cikkben? Érdekelne, csak elég drága még akciósan is. “Xiaomi árban” már megvettem volna. :smile: (Tudom, mindenki tudja, de annyira király, hogy azok mind hihetetlen elérhető áron vannak és kb. Apple minőségűek…)

Üdv.
Engem az érdekelne, hogy a Watch támogatja vagy abszolút nem is megy rajta?
A HRV mérést már jó ideje en is követem az egészség app ban, de jó lenne valami konkrétabb profi is.
Előre is köszönöm a választ.

Nekem nagyon bejött ez a második cikk is, de már türelmetlenül várom a folytatást. Egy régi Decathlon-os BT-os HR övet használok ehhez az alkalmazáshoz és kitűnően működik.
Nagyon tetszett az alaposság, amivel a témát körbejárta Dani.
Azóta használom is! Elég jó és tényleg előre lehet tudni ha valami gáz lenne. Nekem is előre jelezte a problémát a múltkor.
Szóval? Mikor jön a folytatás?

Valaki tud abban segíteni, hogy az Elite HRV +Polar pánt magától, automatán nem tud mérni ha egész nap viselem? Manuálisan nekem kell folyamatosan belépni és mérést indítani? Ilyen beállítást nem találok. Köszi!

Ez egy kitűnő kérdés, sajnos egész napi mérést még én sem próbáltam vele, lehet érdemes esetleg az Elite HRV fejlesztő csapatával felvenni a kapcsolatot, mert lehet nekik erre esetleg van már valamilyen megoldásuk. :slight_smile: